Search result: Courses in Spring Semester 2021
Food Science Master | |||||||||||||||
Major in Food Quality and Safety | |||||||||||||||
Methodology Subjects | |||||||||||||||
Number | Title | Type | ECTS | Hours | Lecturers | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
751-1000-00L | Interdisciplinary Project Only for Master Students in Agricultural Sciences and Food Sciences. Prerequisite: successful completion of the bachelor programme. | W+ | 4 credits | 4U | |||||||||||
751-1000-00 U | Interdisziplinäre Projektarbeit
Die Lehrveranstaltung findet am Donnerstag während dem Semester von 12.30 - 16.00 statt. Am 11.03.21 findet die Projektbesprechung extern beim Projektpartner statt, dieser Anlass dauert vom 12.00-18.00. Während der Semesterzeit arbeiten die Studierenden zudem ausserhalb der Vorlesungszeit im Selbststudium an den Projekten. Die Projekttage werden vom Montag, 21.06.21 bis Donnerstag, 24.06.21 an der ETH Zürich durchgeführt. | 4 hrs | B. Dorn, E. Frossard, C. Hartmann, M. Schuppler, H. Adelmann, J. Anderegg, J. Baumgartner, U. Brändle, M. Erzinger, T. Fleischmann, I. Gangnat, A. K. Gilgen, G. Kaufmann, L. Kronenberg, M. Maurhofer Bringolf, C. E. Pohl, A. Walter, M. Wiggenhauser, S. Wimmer | ||||||||||||
752-2310-00L | Physical Characterization of Food | W | 3 credits | 2V | |||||||||||
752-2310-00 V | Physical Characterization of Food | 2 hrs |
| P. A. Fischer, R. Mezzenga | |||||||||||
752-2110-00L | Multivariate Statistical Analysis | W | 3 credits | 2V | |||||||||||
752-2110-00 V | Multivariate Statistical Analysis
Permission from lecturers required for all students.
| 2 hrs |
| C. Hartmann, A. Bearth |
- Page 1 of 1