Suchergebnis: Lehrveranstaltungen im Herbstsemester 2020

Lebensmittelwissenschaft Master Information
Vertiefung in Food Quality and Safety
Optionale Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-5111-00LGene Technology in FoodsW+3 KP2V
752-5111-00 VGene Technology in Foods
The lecturers will communicate the exact lesson times of ONLINE courses.
2 Std.
Do16:00-18:00ON LI NE »
F. Constancias, G. Broggini, A. Greppi, F. Orelli
752-1302-00LAdvanced Topics in Toxicology Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Only for students who have previously taken "Special Topics in Food Toxicology" (752-1301-00L).
W2 KP2G
752-1302-00 GAdvanced Topics in Toxicology
Bewilligung der Dozierenden für alle Studierenden notwendig.
2 Std.
Fr08:00-10:00ON LI NE »
S. J. Sturla
376-1353-00LNanostructured Materials SafetyW2 KP1V
376-1353-00 VNanostructured Materials Safety1 Std.
Fr/212:15-14:00HG D 1.1 »
P. Wick
  •  Seite  1  von  1