Suchergebnis: Lehrveranstaltungen im Herbstsemester 2019

Lebensmittelwissenschaft Master Information
Vertiefung in Food Quality and Safety
Optionale Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-5111-00LGene Technology in FoodsW+3 KP2V
752-5111-00 VGene Technology in Foods2 Std.
Do15:15-17:00LFV E 41 »
L. Meile, G. Broggini
752-1302-00LAdvanced Topics in Toxicology Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Only for students who have previously taken "Special Topics in Food Toxicology" (752-1301-00L).
W2 KP2G
752-1302-00 GAdvanced Topics in Toxicology
Bewilligung der Dozierenden für alle Studierenden notwendig.
2 Std.
Fr08:15-10:00CHN E 42 »
S. J. Sturla
376-1353-00LNanostructured Materials SafetyW2 KP1V
376-1353-00 VNanostructured Materials Safety
Bitte beachten Sie die unregelmässigen Vorlesungstermine.
1 Std.
Fr/213:15-15:00ML E 12 »
P. Wick
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