Gesundheitswissenschaften und Technologie Master |
Vertiefung in Gesundheit, Ernährung und Umwelt |
Wahlfächer |
Wahlfächer II |
Modul: Infektionskrankheiten |
Nummer | Titel | Typ | ECTS | Umfang | Dozierende |
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551-0223-00L | Immunology III | W | 4 KP | 2V | |
551-0223-00 V | Immunology III | | | 2 Std. | | M. Kopf,
M. Bachmann,
S. B. Freigang,
J. Kisielow,
A. Lanzavecchia,
S. R. Leibundgut,
A. Oxenius,
R. Spörri,
L. Tortola |
701-0263-01L | Seminar in Evolutionary Ecology of Infectious Diseases | W | 3 KP | 2G | |
701-0263-01 G | Seminar in Evolutionary Ecology of Infectious Diseases | | | 2 Std. | | A. Mikaberidze,
S. Bonhoeffer,
R. R. Regös |
701-1471-00L | Ecological Parasitology Number of participants limited to 20. A minimum of 6 students is required that the course will take place.
Waiting list will be deleted on 28.09.2018. | W | 3 KP | 1V + 1P | |
701-1471-00 V | Ecological Parasitology
Unregelmässige Veranstaltung. | | | 14s Std. | | H. Hartikainen,
O. E. Seppälä |
701-1471-00 P | Ecological Parasitology
Daten der Veranstaltung: 9.10.2018, 23.10.2018, 6.11.2018 jeweils 8:15-12:00 Ort der Veranstaltung EAWAG Dübendorf | | | 12s Std. | | H. Hartikainen,
O. E. Seppälä |
701-1703-00L | Evolutionary Medicine for Infectious Diseases Number of participants limited to 35. | W | 3 KP | 2G | |
701-1703-00 G | Evolutionary Medicine for Infectious Diseases | | | 2 Std. | | A. Hall |
752-4009-00L | Molecular Biology of Foodborne Pathogens | W | 3 KP | 2V | |
752-4009-00 V | Molecular Biology of Foodborne Pathogens | | | 2 Std. | | M. Loessner,
M. Schuppler |