Search result: Courses in Spring Semester 2018

Food Science Bachelor Information
2. Semester
First Year Examinations
NumberTitleTypeECTSHoursLecturers
529-2002-02LChemistry IIO5 credits2V + 2U
529-2002-00 VChemie II2 hrs
Mon14:45-16:30HPH G 1 »
28.06.08:45-11:30HCI F 2 »
W. Uhlig
529-2002-02 UChemie II
Dienstag 8-10 für den Studiengang Umweltnaturwissenschaften
Dienstag 13-15 für den Studiengang Umweltingenieurwissenschaften
Mittwoch10-12 für den Studiengang Erdwissenschaften
Donnerstag 13-15 für die Studiengänge Agrar- und Lebensmittelwissenschaften
2 hrs
Tue08:15-10:00CAB G 51 »
08:15-10:00HG D 5.2 »
08:15-10:00HG D 7.2 »
12:15-14:00CLA E 4 »
12:45-14:30HCI J 6 »
Wed10:15-12:00ETZ E 8 »
12:15-13:00HG E 22 »
Thu12:15-14:00CLA E 4 »
13:15-15:00HG D 1.1 »
13:15-15:00HG D 7.1 »
15:15-16:00HG D 7.2 »
Fri11:15-13:00NO E 39 »
W. Uhlig, J. E. E. Buschmann, S. Canonica, P. Funck, H. Grützmacher, E. C. Meister, R. Verel
401-0252-00LMathematics IIO7 credits5V + 2U
401-0252-00 VMathematik II: Analysis II5 hrs
Tue10:15-12:00HG E 7 »
Wed/2w08:15-10:00HG F 1 »
Thu10:15-12:00HG E 7 »
L. Halbeisen
401-0252-00 UMathematik II: Analysis II
Di 8-10 für Studiengänge Agrarwissenschaften bzw. Lebensmittelwissenschaften
Do 8-10 für Studiengang Erdwissenschaften
Do 13-15 für Studiengang Umweltnaturwissenschaften
2 hrs
Tue08:15-10:00CAB G 52 »
08:15-10:00CHN F 46 »
08:15-10:00CHN G 42 »
08:15-10:00HG E 22 »
08:15-10:00HG E 33.3 »
08:15-10:00HG G 26.3 »
08:15-10:00ML F 40 »
Thu08:15-10:00HG E 21 »
08:15-10:00HG E 22 »
13:15-15:00HG D 5.2 »
13:15-15:00HG F 26.5 »
13:15-15:00LEE D 105 »
13:15-15:00LFW E 13 »
13:15-15:00ML F 40 »
Fri12:15-14:00HG E 41 »
15.03.13:15-15:00HG D 3.2 »
L. Halbeisen
551-0002-00LGeneral Biology II Restricted registration - show details O4 credits4G
551-0002-00 GAllgemeine Biologie II4 hrs
Wed15:15-17:00HG E 7 »
Thu08:15-10:00HG E 7 »
U. Sauer, R. Aebersold, W. Gruissem
751-0270-00LSystematics and Ecology of Alge and FungiO2 credits2G
751-0270-00 GÖkologie und Systematik von Algen und Pilzen2 hrs
Wed13:15-15:00CAB G 61 »
M. Maurhofer Bringolf
751-0280-00LCrops in the World Food SystemO2 credits2V
751-0280-00 VKulturpflanzen im World Food System2 hrs
Thu15:15-17:00HG G 5 »
A. Walter, A. Lüscher, U. Scheidegger
751-0282-00LAnimal Sciences in the World Food SystemO2 credits2V
751-0282-00 VNutztierwissenschaften im World Food System
Beginn in der 2. Semesterwoche
2 hrs
Mon12:45-14:30HCI G 7 »
S. E. Ulbrich, S. Thanner
851-0708-00LIntroduction to Law Restricted registration - show details
Number of participants limited to 200

Introduction to Law as GESS Compulsory Elective Course:
Students who have attended or will attend the lecture "Introduction to Law for Architecture" (851-0703-01L), "Introduction to Law for Civil Engineering" (851-0703-03L) or " Introduction to Law" (851-0703-00) , cannot register for this course unit.

Particularly suitable for students of D-HEST, D-MAVT, D-MATL, D-USYS.
O2 credits2V
851-0708-00 VGrundzüge des Rechts2 hrs
Wed10:15-12:00HG F 1 »
S. Bechtold
Basic Courses II: Examination Block 1
NumberTitleTypeECTSHoursLecturers
402-0062-00LPhysics IO5 credits3V + 1U
402-0062-00 VPhysics I (Physik I)
Die Vorlesungsunterlagen sind auf Deutsch verfügbar.
Die Vorlesung wird aufgezeichnet und den Studierenden zur Verfügung gestellt.
3 hrs
Mon08:45-11:30HPH G 3 »
A. Refregier
402-0062-00 UPhysik I
Di 13-14 für Studiengänge Agrarwissenschaften bzw. Lebensmittelwissenschaften.
Do 17-18 für Studiengänge Erdwissenschaften bzw. Umweltnaturwissenschaften.
In der Karwoche werden die Übungsstunden für die Studiengänge Erdwissenschaften bzw. Umweltnaturwissenschaften auf Mi 17-18 vorgezogen.
The exercise sessions and the exam will be available in German and in English.
1 hrs
Tue13:15-14:00ETZ E 7 »
13:15-14:00ETZ F 91 »
13:15-14:00ETZ G 91 »
13:15-14:00ETZ J 91 »
13:15-14:00HG E 21 »
13:15-14:00HG G 26.5 »
13:15-14:00IFW A 32.1 »
13:15-14:00ML H 41.1 »
13:15-15:00RZ F 21 »
Thu17:15-18:00HG E 33.1 »
17:15-18:00IFW A 34 »
17:15-18:00IFW B 42 »
17:15-18:00IFW C 31 »
17:15-18:00IFW C 33 »
17:15-18:00LFW E 11 »
17:15-18:00LFW E 13 »
17:15-18:00ML F 40 »
17:15-18:00ML J 37.1 »
26.03.11:45-12:30HIT J 51 »
28.03.17:15-18:00HG D 5.1 »
17:15-18:00HG D 5.3 »
17:15-18:00HG F 26.3 »
17:15-18:00LFW C 11 »
17:15-18:00ML F 40 »
17:15-18:00ML H 43 »
17:15-18:00ML J 34.1 »
17:15-18:00ML J 34.3 »
17:15-18:00ML J 37.1 »
12.04.18:15-19:00LFW E 13 »
14.05.11:45-12:30HIT J 51 »
24.05.18:15-19:00HG E 33.1 »
28.05.11:45-12:30HIT J 51 »
A. Refregier
Field Trips
NumberTitleTypeECTSHoursLecturers
751-0304-00LExcursions in the World Food System Restricted registration - show details O1 credit2P
751-0304-00 PExkursionen im World Food System Special students and auditors need a special permission from the lecturers.
Nach speziellem Programm und mit separater Anmeldung
23s hrsB. Dorn, H. Adelmann
  •  Page  1  of  1