Search result: Courses in Autumn Semester 2017

Food Science Bachelor Information
3. Semester
Basic Courses II
Examination Block 1
NumberTitleTypeECTSHoursLecturers
402-0063-00LPhysics IIO5 credits3V + 1U
402-0063-00 VPhysik II3 hrs
Mon10:15-11:00NO C 60 »
Wed12:45-14:30HPH G 2 »
A. Vaterlaus
402-0063-00 UPhysik II1 hrs
Wed14:45-15:30HCI D 2 »
14:45-15:30HCI D 4 »
14:45-15:30HCI D 6 »
14:45-15:30HCI E 8 »
14:45-15:30HCI F 2 »
14:45-15:30HIL B 21 »
14:45-15:30HIL C 10.2 »
14:45-15:30HIL D 60.1 »
14:45-15:30HIL E 5 »
14:45-15:30HIL F 10.3 »
14:45-15:30HIT F 13 »
14:45-15:30HIT H 42 »
14:45-15:30HPK D 24.2 »
14.11.17:15-18:00HG D 5.1 »
A. Vaterlaus
701-0071-00LMathematics III: Systems AnalysisO4 credits2V + 1U
701-0071-00 VMathematik III: Systemanalyse2 hrs
Fri10:15-12:00HG E 5 »
N. Gruber, M. Vogt
701-0071-00 UMathematik III: Systemanalyse1 hrs
Mon11:15-12:00CAB G 52 »
11:15-12:00CAB G 56 »
11:15-12:00HG D 3.1 »
11:15-12:00HG E 33.3 »
11:15-12:00HG E 33.5 »
11:15-12:00HG F 26.3 »
11:15-12:00HG F 26.5 »
11:15-12:00HG G 26.1 »
11:15-12:00LEE D 101 »
11:15-12:00ML F 34 »
11:15-12:00ML F 36 »
11:15-12:00ML F 40 »
N. Gruber, M. Vogt
752-4001-00LMicrobiology Information O2 credits2V
752-4001-00 VMikrobiologie2 hrs
Mon15:15-17:00ML D 28 »
M. Ackermann, M. Schuppler, J. Vorholt-Zambelli
752-0100-00LBiochemistryO2 credits2V
752-0100-00 VBiochemie2 hrs
Fri12:45-14:30HPV G 4 »
C. Frei
752-6305-00LPhysiology and Anatomy I Information O2 credits2V
752-6305-00 VPhysiologie und Anatomie I
Gemäss speziellem Programm
2 hrs
Fri08:15-10:00LFO C 13 »
W. Langhans
701-0225-00LOrganic ChemistryO2 credits2V
701-0225-00 VOrganic Chemistry
Vorlesung/lecture Mi/We 10-12; Help sessions Mo/Mo, Di/Tu, Mi/We
2 hrs
Mon09:15-10:00CAB G 52 »
Tue14:15-15:00CHN D 44 »
15:15-16:00CAB G 11 »
Wed09:15-10:00CHN F 42 »
10:15-12:00CHN C 14 »
K. McNeill
  •  Page  1  of  1