Search result: Courses in Autumn Semester 2017
Food Science Bachelor | ||||||||||||||||||
5. Semester | ||||||||||||||||||
Food Science Laboratory Practice | ||||||||||||||||||
Number | Title | Type | ECTS | Hours | Lecturers | |||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
752-4007-00L | Experimental Food Microbiology Number of participants limited to 48. Registration only after having attended the course Lebensmittel-Mikrobiologie I (752-4005-00L). | W | 3 credits | 4P | ||||||||||||||
752-4007-00 P | Experimentelle Lebensmittel-Mikrobiologie
Das Praktikum wird zweimal als Blockkurs durchgeführt! Block I: 08.01.2018 – 19.01.2018 Block II: 29.01.2018 – 09.02.2018 Die Platzzuteilung erfolgt gemäss separater Anmeldung. Details werden separat bekannt gegeben. | 60s hrs | M. Schuppler | |||||||||||||||
752-2002-00L | Food Technology Laboratory Course Number of participants limited to 55 Prerequisite: Attendance of the course 752-2001-00L "Food Technology". | W | 2 credits | 4P | ||||||||||||||
752-2002-00 P | Lebensmittel-Technologiepraktikum
Permission from lecturers required for all students.
Das detaillierte Programm mit den genauen Präsenzzeiten und allen Räumen wird separat bekannt gegeben. Die Einführung findet voraussichtlich am Montag, 25.09.2017 von 13:15 - 14:00 Uhr im Raum LFV B42 statt. | 4 hrs |
| H. Adelmann |
- Page 1 of 1