Search result: Courses in Autumn Semester 2017

Food Science Bachelor Information
5. Semester
Food Science Laboratory Practice
NumberTitleTypeECTSHoursLecturers
752-4007-00LExperimental Food Microbiology Restricted registration - show details
Number of participants limited to 48.

Registration only after having attended the course Lebensmittel-Mikrobiologie I (752-4005-00L).
W3 credits4P
752-4007-00 PExperimentelle Lebensmittel-Mikrobiologie Special students and auditors need a special permission from the lecturers.
Das Praktikum wird zweimal als Blockkurs durchgeführt!
Block I: 08.01.2018 – 19.01.2018
Block II: 29.01.2018 – 09.02.2018

Die Platzzuteilung erfolgt gemäss separater Anmeldung. Details werden separat bekannt gegeben.
60s hrsM. Schuppler
752-2002-00LFood Technology Laboratory Course Restricted registration - show details
Number of participants limited to 55

Prerequisite: Attendance of the course 752-2001-00L "Food Technology".
W2 credits4P
752-2002-00 PLebensmittel-Technologiepraktikum Special students and auditors need a special permission from the lecturers.
Permission from lecturers required for all students.
Das detaillierte Programm mit den genauen Präsenzzeiten und allen Räumen wird separat bekannt gegeben.
Die Einführung findet voraussichtlich am Montag, 25.09.2017 von 13:15 - 14:00 Uhr im Raum LFV B42 statt.
4 hrs
Wed10:15-12:00LFV B 42.2 »
10:15-18:00LFO B 14 »
25.09.13:15-14:00LFV B 42.1 »
13:15-14:00LFV B 42.2 »
H. Adelmann
  •  Page  1  of  1