Suchergebnis: Lerneinheiten im Frühjahrssemester 2015

Agrarwissenschaft Master Information
Vertiefungen
Vertiefung in Food and Resource Use Economics
Disziplinäre Kompetenzbereiche
Decision Making in Food Value Chains
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
751-1710-00LAgri-Food Marketing Information W+2 KP2GD. Barjolle, O. Schmid
752-2123-00LRisk Awareness, Risk Acceptance and TrustW+3 KP2VM. Siegrist
Environmental and Resource Use Economics
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
701-1653-00LPolicy and Economics of Ecosystem ServicesW+3 KP2GS. Andrade de Sa
851-0594-02LInternational Environmental Politics: Part IIW+4 KP2VT. Bernauer
851-0705-01LUmweltrecht: Konzepte und RechtsgebieteW+3 KP2VC. Jäger, A. Bühler
363-0552-00LEconomic Growth and Resource UseW3 KP2GJ. Daubanes
Agricultural Trade and Policies
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
751-2402-00LAgrarhandelsabkommenW+2 KP2GJ. Niklaus
751-1652-00LFood Security - from the Global to the Local Dimension Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Maximale Teilnehmerzahl: 20
W+2 KP2GM. Sonnevelt, D. Barjolle
751-2102-00LHistory of Food and AgricultureW3 KP2VP. Aerni
751-2700-00LBodenmarkt und BodenpolitikW2 KP2GG. M. Giuliani
Methodische Kompetenzbereiche
Methods in Food and Resource Use Economics
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
363-0588-00LComplex Networks Information W4 KP2V + 1UF. Schweitzer, I. Scholtes
Project Management and Communication of Science
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
751-1000-00LInterdisziplinäre Projektarbeit Information Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Voraussetzung: abgeschlossenes Bachelorstudium!
O3 KP4UB. Dorn, E. Frossard, L. Meile, H. Adelmann, N. Buchmann, C. De Moraes, P. A. Fischer, M. C. Härdi-Landerer, M. Kreuzer, U. Merz, S. Peter, M. Schuppler, M. Siegrist, J. Six, S. E. Ulbrich, A. Walter
751-2901-00LResearch Project in FRE Belegung eingeschränkt - Details anzeigen W2 KP4AM. Dumondel
  •  Seite  1  von  1