Suchergebnis: Lehrveranstaltungen im Frühjahrssemester 2019

Lebensmittelwissenschaft Master Information
Ergänzung
Wahlfächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-0006-00LColloquium in Food and Nutrition ScienceW1 KP2K
752-0006-00 KColloquium in Food and Nutrition Science2 Std.
Di16:15-18:00LFO C 13 »
S. J. Sturla
751-7800-00LQualität tierischer Produkte Information W2 KP2G
751-7800-00 GQualität tierischer Produkte2 Std.
Do08:15-10:00LFW C 5 »
M. Kreuzer, K. Giller, M. Terranova
389-5000-00LComputational Fluid Dynamics for Non-Newtonian Flows Belegung eingeschränkt - Details anzeigen W3 KP2G
389-5000-00 GComputational Fluid Dynamics for Non-Newtonian Flows Für Fachstudierende und Hörer/-innen ist eine Spezialbewilligung der Dozierenden notwendig.
Findet dieses Semester nicht statt.
Block course: June 11 - 28, 2018
Detailed information about the course including exact schedule and room details will be communicated by email.
28s Std.E. J. Windhab
752-7510-00LEntrepreneurial Summer School: Food Innovation Lab Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Number of participants limited to 30 (including international applicants).

Students interested in the summer school have to apply by submitting a motivation letter as well as a CV.
Detailed information about the program as well as the application link can be found on foodinnovation.ethz.ch.

Application deadline: March 15, 2019
Notification of decision: March 31, 2019
W4 KP6S
752-7510-00 SEntrepreneurial Summer School: Food Innovation Lab Für Fachstudierende und Hörer/-innen ist eine Spezialbewilligung der Dozierenden notwendig.
Bewilligung der Dozierenden für alle Studierenden notwendig.
The summer school will take place from 28.06.2019 till 13.07.2019.

Location: Student Project House (SPH) - HPZ floor F, ETH Zurich
84s Std.
29.06.09:15-22:00LFW B 1 »
30.06.09:15-22:00LFW B 1 »
01.07. - 12.07.08:15-19:00LFW B 1 »
03.07.18:15-22:00LFV E 41 »
06.07.09:15-22:00LFW B 1 »
10.07.08:15-14:00LFW B 2 »
12.07.08:45-11:30HPH G 2 »
08:45-11:30HPH G 3 »
13.07.09:15-22:00LFW B 1 »
L. Rejman, J. Wemmer
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