Suchergebnis: Lerneinheiten im Frühjahrssemester 2021

Lebensmittelwissenschaften Master Information
Vertiefung in Food Quality and Safety
Disziplinäre Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-1022-00LSelected Topics in Food ChemistryW3 KP2GL. Nyström, M. Erzinger
752-1202-00LLebensmittelsicherheit und QualitätsmanagementW3 KP2GT. Gude
752-4010-00LProblems and Solutions in Food Microbiology Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Number of participants limited to 28.

Prerequisites: It is essential to have a basic knowledge in General Microbiology and Food Microbiology. If students have not taken appropriate courses, it is strongly recommended to consult with the lecturer before attending this seminar.
W3 KP1GM. Loessner, J. Klumpp, M. Schmelcher
752-5102-00LFood Fermentation BiotechnologyW3 KP2VC. Lacroix, F. Constancias, M. Stevens
752-1300-01LFood Toxicology Information W2 KP1VS. J. Sturla
  •  Seite  1  von  1