Suchergebnis: Lerneinheiten im Frühjahrssemester 2019

Lebensmittelwissenschaft Master Information
Ergänzung
Wahlfächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-0006-00LColloquium in Food and Nutrition ScienceW1 KP2KS. J. Sturla
751-7800-00LQualität tierischer Produkte Information W2 KP2GM. Kreuzer, K. Giller, M. Terranova
389-5000-00LComputational Fluid Dynamics for Non-Newtonian Flows Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Findet dieses Semester nicht statt.
W3 KP2GE. J. Windhab
752-7510-00LEntrepreneurial Summer School: Food Innovation Lab Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Number of participants limited to 30 (including international applicants).

Students interested in the summer school have to apply by submitting a motivation letter as well as a CV.
Detailed information about the program as well as the application link can be found on foodinnovation.ethz.ch.

Application deadline: March 15, 2019
Notification of decision: March 31, 2019
W4 KP6SL. Rejman, J. Wemmer
  •  Seite  1  von  1