Suchergebnis: Lerneinheiten im Frühjahrssemester 2021

Lebensmittelwissenschaften Bachelor Information
Wahlfächer
Eine Wahlfachliste wird separat publiziert.
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
551-1174-00LSystembiologieW4 KP2V + 2UU. Sauer, K. M. Borgwardt, J. Stelling, N. Zamboni
701-0614-00LAllergie und UmweltW1 KP1VP. Schmid-Grendelmeier
376-1175-00LThermoregulation und SporttextilienW1 KP1VR. M. Rossi
252-0840-02LAnwendungsnahes Programmieren mit Python Information W2 KP2GL. E. Fässler, M. Dahinden
701-0245-00LEvolutionary AnalysisW2 KP2VS. Wielgoss, G. Velicer
351-1138-00LPRISMA Capstone - Rethinking Sustainable Cities and Communities
Bachelor students get preferential access to this course. All interested students must apply through a separate application process at: Link

Participation is subject to successful selection through this sign-up process.
W4 KP4VA. Cabello Llamas, M. Augsburger
  •  Seite  1  von  1