Suchergebnis: Lerneinheiten im Frühjahrssemester 2021

Lebensmittelwissenschaften Master Information
Ergänzung
Food Biotechnology
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-5102-00LFood Fermentation BiotechnologyW3 KP2VC. Lacroix, F. Constancias, M. Stevens
752-5106-00LFleischtechnologie Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Maximale Teilnehmerzahl: 40

Der Kurs wird durchgeführt, wenn sich mindestens 25 Personen einschreiben.

Voraussetzung: erfolgte Teilnahme an der Lerneinheit "Qualität tierischer Produkte" (751-7800-00L im FS).
W1 KP1GM. Kreuzer, A. Kilchör
751-7800-00LQualität tierischer Produkte Information W2 KP2GM. Kreuzer, K. Giller, M. Terranova
Food Chemistry
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-1022-00LSelected Topics in Food ChemistryW3 KP2GL. Nyström, M. Erzinger
752-2310-00LPhysical Characterization of FoodW3 KP2VP. A. Fischer, R. Mezzenga
Food Microbiology
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-1202-00LLebensmittelsicherheit und QualitätsmanagementW3 KP2GT. Gude
752-3024-00LHygienic DesignW2 KP2GJ. Hofmann
752-4010-00LProblems and Solutions in Food Microbiology Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Number of participants limited to 28.

Prerequisites: It is essential to have a basic knowledge in General Microbiology and Food Microbiology. If students have not taken appropriate courses, it is strongly recommended to consult with the lecturer before attending this seminar.
W3 KP1GM. Loessner, J. Klumpp, M. Schmelcher
Food Process Design
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-3022-00LPlanung von LebensmittelbetriebenW3 KP2GP.  Beck, S. Padar
752-3024-00LHygienic DesignW2 KP2GJ. Hofmann
752-3104-00LFood Rheology IIW3 KP2GP. A. Fischer
751-5500-00LSimulations and Sensors in Agri-Food Supply Chains Belegung eingeschränkt - Details anzeigen W3 KP2GT. Defraeye
Food Sensory Science and Consumer Behaviour
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-2123-00LRisk Awareness, Risk Acceptance and TrustW3 KP2VM. Siegrist
752-2102-00LSelected Topics in Food Sensory Science Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Maximale Teilnehmerzahl: 20
W3 KP2VJ. Nuessli Guth
752-2110-00LMultivariate Statistical Analysis Belegung eingeschränkt - Details anzeigen W3 KP2VC. Hartmann, A. Bearth
752-6302-00LPhysiology of Eating Information W3 KP2VW. Langhans
Public Health Nutrition
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-6102-00LThe Role of Food and Nutrition for Disease PreventionW3 KP2VJ. Baumgartner, M. Andersson
752-6104-00LNutrition for Health and DevelopmentW2 KP2VM. B. Zimmermann
752-6202-00LNutrition Case StudiesW3 KP2GJ. Baumgartner
752-6201-00LResearch Methodology in NutritionW+3 KP2VI. Herter-Aeberli
  •  Seite  1  von  3 Nächste Seite Letzte Seite     Alle