Suchergebnis: Lerneinheiten im Herbstsemester 2020

Lebensmittelwissenschaft Master Information
Ergänzung
Food Biotechnology
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-5105-00LBiotechnology of Alcoholic Beverage Production Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Maximale Teilnehmerzahl: 30
W+2 KP2VR. Mira de Orduna Heidinger, A. Bühlmann, S. Schönenberg
752-5111-00LGene Technology in FoodsW3 KP2VF. Constancias, G. Broggini, A. Greppi, F. Orelli
752-5103-00LFunctional Microorganisms in Foods Belegung eingeschränkt - Details anzeigen W3 KP2GC. Lacroix, A. Geirnaert, A. Greppi
Food Chemistry
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-1021-00LFood EnzymologyW+3 KP2GL. Nyström, M. Erzinger
529-0041-00LModerne Massenspektroskopie, gekoppelte Analysenmethoden, ChemometrieW6 KP3GR. Zenobi, M. Badertscher, D. Günther, B. Hattendorf, P. Sinués Martinez-Lozano
Food Microbiology
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-4009-00LMolecular Biology of Foodborne PathogensW+3 KP2VM. Loessner, M. Schuppler
752-5103-00LFunctional Microorganisms in Foods Belegung eingeschränkt - Details anzeigen W3 KP2GC. Lacroix, A. Geirnaert, A. Greppi
Food Process Design
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-3021-00LFood Process Design and OptimizationW+4 KP2GE. J. Windhab
752-3023-00LProcess Measurements and AutomationW3 KP2GE. J. Windhab
Food Sensory Science and Consumer Behaviour
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-2122-00LFood and Consumer BehaviourW2 KP2VM. Siegrist, C. Hartmann
Public Health Nutrition
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-6101-00LDietary Etiologies of Chronic DiseaseW+3 KP2VM. B. Zimmermann
752-6105-00LEpidemiology and PreventionW+3 KP2VM. Puhan, R. Heusser
Safety and Quality in Agri-Food Chain
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-2122-00LFood and Consumer BehaviourW2 KP2VM. Siegrist, C. Hartmann
752-2307-00LNutritional Aspects of Food Composition and Processing Information W+3 KP2VB. E. Baumer, J. M. Sych
751-6001-00LForum: Livestock in the World Food SystemW2 KP1SM. Kreuzer, S. M. Bernal Ulloa, S. Goumon, A. Grahofer, S. Neuenschwander
752-5111-00LGene Technology in FoodsW3 KP2VF. Constancias, G. Broggini, A. Greppi, F. Orelli
751-7310-00LBioactive Food and Feed ComponentsW2 KP2VK. Giller
Food Physics
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-3103-00LFood Rheology IW+3 KP2VP. A. Fischer
752-2314-00LPhysics of Food ColloidsW+3 KP2VP. A. Fischer, R. Mezzenga
Food Toxicology
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-1301-00LSpecial Topics in ToxicologyW2 KP2GS. J. Sturla, K. Hecht
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