Suchergebnis: Lerneinheiten im Herbstsemester 2020

MAS in Ernährung und Gesundheit Information
Disziplinäre Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-6402-00LNutrigenomics
Findet dieses Semester nicht statt.
W+3 KP2V
752-6105-00LEpidemiology and PreventionW+3 KP2VM. Puhan, R. Heusser
752-2307-00LNutritional Aspects of Food Composition and Processing Information W+3 KP2VB. E. Baumer, J. M. Sych
752-6301-00LSelected Topics in Physiology Related to NutritionW+3 KP2VF. von Meyenn
766-6205-00LNutrient Analysis in Foods Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Number of participants limited to 10.
Permission from lecturers required for all students.
W+3 KP3UM. B. Zimmermann, J. Rigutto
752-6101-00LDietary Etiologies of Chronic DiseaseW3 KP2VM. B. Zimmermann
752-6403-00LNutrition and PerformanceW+2 KP2VS. Mettler, M. B. Zimmermann
766-6304-00LIntroduction to the Nutrition Research Process Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Until spring semester 2020: Theory and Practice of Nutritional Science.
W+3 KP2GJ. Rigutto
Wahlfächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-2122-00LFood and Consumer BehaviourW2 KP2VM. Siegrist, C. Hartmann
752-0801-00LLebensmittelrechtW1 KP1VC. Spinner, E. Zbinden Kaessner
752-5103-00LFunctional Microorganisms in Foods Belegung eingeschränkt - Details anzeigen W3 KP2GC. Lacroix, A. Geirnaert, A. Greppi
752-5111-00LGene Technology in FoodsW3 KP2VF. Constancias, G. Broggini, A. Greppi, F. Orelli
551-0317-00LImmunology IW3 KP2VM. Kopf, A. Oxenius
752-6151-00LPublic Health ConceptsW+3 KP2VR. Heusser
376-0300-00LTranslational Science for Health and Medicine Belegung eingeschränkt - Details anzeigen W3 KP2GJ. Goldhahn, C. Wolfrum
376-0225-00LPhysical Activities and HealthW3 KP2VR. Knols, E. de Bruin, weitere Referent/innen
Master-Arbeit
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
766-6500-00LMAS Master-Arbeit Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Nur für MAS in Nutrition and Health.
O20 KP43DDozent/innen
  •  Seite  1  von  1