Suchergebnis: Lerneinheiten im Herbstsemester 2020

Lebensmittelwissenschaft Master Information
Vertiefung in Food Processing
Disziplinäre Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-3103-00LFood Rheology IW+3 KP2VP. A. Fischer
752-2003-00LSelected Topics in Food TechnologyW+3 KP2VR. Stadler, R. Behringer
752-2314-00LPhysics of Food ColloidsW+3 KP2VP. A. Fischer, R. Mezzenga
752-3021-00LFood Process Design and OptimizationW+4 KP2GE. J. Windhab
752-3023-00LProcess Measurements and AutomationW+3 KP2GE. J. Windhab
752-3201-00LEmerging Thermal and Non Thermal Food ProcessingW3 KP2VA. Mathys
Methodische Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
401-0625-01LApplied Analysis of Variance and Experimental DesignW+5 KP2V + 1UL. Meier
401-0649-00LApplied Statistical RegressionW+5 KP2V + 1UM. Dettling
Optionale Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-3105-00LPhysiology Guided Food Structure and Process DesignW3 KP2VE. J. Windhab, M. Devezeaux de Lavergne, S. Michlig Gonzalez, T. Wooster
Vertiefung in Food Quality and Safety
Disziplinäre Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-0801-00LLebensmittelrechtW+1 KP1VC. Spinner, E. Zbinden Kaessner
752-1021-00LFood EnzymologyW+3 KP2GL. Nyström, M. Erzinger
752-4009-00LMolecular Biology of Foodborne PathogensW+3 KP2VM. Loessner, M. Schuppler
752-5103-00LFunctional Microorganisms in Foods Belegung eingeschränkt - Details anzeigen W+3 KP2GC. Lacroix, A. Geirnaert, A. Greppi
752-1301-00LSpecial Topics in ToxicologyW2 KP2GS. J. Sturla, K. Hecht
Methodische Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
401-0625-01LApplied Analysis of Variance and Experimental DesignW+5 KP2V + 1UL. Meier
401-0649-00LApplied Statistical RegressionW+5 KP2V + 1UM. Dettling
Optionale Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-5111-00LGene Technology in FoodsW+3 KP2VF. Constancias, G. Broggini, A. Greppi, F. Orelli
752-1302-00LAdvanced Topics in Toxicology Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Only for students who have previously taken "Special Topics in Food Toxicology" (752-1301-00L).
W2 KP2GS. J. Sturla
376-1353-00LNanostructured Materials SafetyW2 KP1VP. Wick
Vertiefung in Nutrition and Health
Disziplinäre Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-2307-00LNutritional Aspects of Food Composition and Processing Information W+3 KP2VB. E. Baumer, J. M. Sych
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