Suchergebnis: Lerneinheiten im Frühjahrssemester 2020
Lebensmittelwissenschaft Master | ||||||
Ergänzung | ||||||
Safety and Quality in Agri-Food Chain | ||||||
Nummer | Titel | Typ | ECTS | Umfang | Dozierende | |
---|---|---|---|---|---|---|
751-1000-00L | Interdisziplinäre Projektarbeit Nur für Master-Studierenden Agrar- und Lebensmittelwissenschaften. Voraussetzung: abgeschlossenes Bachelorstudium! | W | 4 KP | 3U | B. Dorn, C. Hartmann, M. Schuppler, A. Walter, H. Adelmann, J. Baumgartner, U. Brändle, T. Dalhaus, M. Erzinger, I. Gangnat, A. K. Gilgen, A. Grahofer, A. Hofmann, G. Kaufmann, M. Kreuzer, M. M. Nay, C. E. Pohl, M. Wiggenhauser | |
751-3402-00L | Pflanzenernährung II - Integriertes Nährstoffmanagement Nur für Studierenden BSc/MSc Agrar-, MSc Umweltnatur- und MSc Lebensmittelwissenschaften. Maximale Teilnehmerzahl: 40 | W | 2 KP | 2V | A. Oberson Dräyer | |
751-4902-00L | Modern Pesticides - Mode of Action, Residues and Environmental Fate | W | 2 KP | 2V | T. Poiger, M. E. Balmer, I. J. Bürge | |
752-2302-00L | Milk Science | W | 1 KP | 1V | J. Berard, C. Lacroix | |
752-3024-00L | Hygienic Design | W | 2 KP | 2G | J. Hofmann | |
752-4010-00L | Problems and Solutions in Food Microbiology Number of participants limited to 28. Prerequisites: It is essential to have a basic knowledge in General Microbiology and Food Microbiology. If students have not taken appropriate courses, it is strongly recommended to consult with the lecturer before attending this seminar. | W | 3 KP | 1G | M. Loessner, J. Klumpp, M. Schmelcher | |
752-5106-00L | Fleischtechnologie Maximale Teilnehmerzahl: 40 Der Kurs wird durchgeführt, wenn sich mindestens 25 Personen einschreiben. Voraussetzung: erfolgte Teilnahme an der Lerneinheit "Qualität tierischer Produkte" (751-7800-00L im FS). | W | 1 KP | 1G | M. Kreuzer, A. Kilchör | |
752-1202-00L | Lebensmittelsicherheit und Qualitätsmanagement | W | 3 KP | 2G | T. Gude | |
751-7800-00L | Qualität tierischer Produkte | W | 2 KP | 2G | M. Kreuzer, K. Giller, M. Terranova | |
751-0021-01L | World Food System Summer School (FS) Findet dieses Semester nicht statt. Only a strictly limited number of places are available for ETH students in this program. Participation in this course is based on a competitive application process, only selected students can participate. Details of the application process are available at http://www.worldfoodsystem.ethz.ch/education/summer-schools.html | W Dr | 4 KP | 6P | N. Buchmann | |
751-4204-01L | Horticultural Science: Case Studies Maximale Teilnehmerzahl: 20 | W | 2 KP | 2G | L. Bertschinger, A. Bühlmann, C. Carlen, M. Lutz, A. Näf | |
751-1555-00L | Empirical Agricultural Economics | W | 3 KP | 2G | D. J. Wüpper, T. Dalhaus | |
751-5500-00L | Simulations and Sensors in Agri-Food Supply Chains | W | 3 KP | 2G | T. Defraeye |
- Seite 1 von 1