Suchergebnis: Lerneinheiten im Herbstsemester 2019
Lebensmittelwissenschaft Master | ||||||
Vertiefung in Human Health, Nutrition and Environment (Reglement 2017) Dieses Angebot ist nur für Reglement Lebensmittelwissenschaft MSc 2017. | ||||||
Module | ||||||
Modul Infectious Diseases | ||||||
Nummer | Titel | Typ | ECTS | Umfang | Dozierende | |
---|---|---|---|---|---|---|
701-1703-00L | Evolutionary Medicine for Infectious Diseases Number of participants limited to 35. | W | 3 KP | 2G | A. Hall | |
701-1471-00L | Ecological Parasitology Number of participants limited to 20. A minimum of 6 students is required that the course will take place. Waiting list will be deleted on 27.09.2019. | W | 3 KP | 1V + 1P | J. Jokela, C. Vorburger | |
551-0223-00L | Immunology III | W | 4 KP | 2V | M. Kopf, S. B. Freigang, J. Kisielow, S. R. Leibundgut, A. Oxenius, C. Schneider, E. Slack, R. Spörri, L. Tortola | |
752-4009-00L | Molecular Biology of Foodborne Pathogens | W | 3 KP | 2V | M. Loessner, M. Schuppler | |
701-0263-01L | Seminar in Evolutionary Ecology of Infectious Diseases | W | 3 KP | 2G | R. R. Regös, S. Bonhoeffer |
- Seite 1 von 1