Suchergebnis: Lerneinheiten im Herbstsemester 2019

Lebensmittelwissenschaft Master Information
Vertiefung in Human Health, Nutrition and Environment (Reglement 2017)
Dieses Angebot ist nur für Reglement Lebensmittelwissenschaft MSc 2017.
Module
Modul Infectious Diseases
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
701-1703-00LEvolutionary Medicine for Infectious Diseases Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Number of participants limited to 35.
W3 KP2GA. Hall
701-1471-00LEcological Parasitology Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Number of participants limited to 20. A minimum of 6 students is required that the course will take place.

Waiting list will be deleted on 27.09.2019.
W3 KP1V + 1PJ. Jokela, C. Vorburger
551-0223-00LImmunology IIIW4 KP2VM. Kopf, S. B. Freigang, J. Kisielow, S. R. Leibundgut, A. Oxenius, C. Schneider, E. Slack, R. Spörri, L. Tortola
752-4009-00LMolecular Biology of Foodborne PathogensW3 KP2VM. Loessner, M. Schuppler
701-0263-01LSeminar in Evolutionary Ecology of Infectious Diseases Information W3 KP2GR. R. Regös, S. Bonhoeffer
  •  Seite  1  von  1