Suchergebnis: Lerneinheiten im Herbstsemester 2019

Lebensmittelwissenschaft Master Information
Vertiefung in Human Health, Nutrition and Environment (Reglement 2017)
Dieses Angebot ist nur für Reglement Lebensmittelwissenschaft MSc 2017.
Module
Modul Public Health
Das Modul Public Health sit obligatorisch für alle Studierende in der Vertiefung in Human Health, Nutrition and Environment.
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
401-0629-00LApplied BiostatisticsW+4 KP3GM. Tanadini
752-6105-00LEpidemiology and PreventionW3 KP2VM. Puhan, R. Heusser
752-6151-00LPublic Health ConceptsW+3 KP2VR. Heusser
Modul Infectious Diseases
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
701-1703-00LEvolutionary Medicine for Infectious Diseases Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Number of participants limited to 35.
W3 KP2GA. Hall
701-1471-00LEcological Parasitology Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Number of participants limited to 20. A minimum of 6 students is required that the course will take place.

Waiting list will be deleted on 27.09.2019.
W3 KP1V + 1PJ. Jokela, C. Vorburger
551-0223-00LImmunology IIIW4 KP2VM. Kopf, S. B. Freigang, J. Kisielow, S. R. Leibundgut, A. Oxenius, C. Schneider, E. Slack, R. Spörri, L. Tortola
752-4009-00LMolecular Biology of Foodborne PathogensW3 KP2VM. Loessner, M. Schuppler
701-0263-01LSeminar in Evolutionary Ecology of Infectious Diseases Information W3 KP2GR. R. Regös, S. Bonhoeffer
Modul Nutrition and Health
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-6101-00LDietary Etiologies of Chronic DiseaseW3 KP2VM. B. Zimmermann
752-2122-00LFood and Consumer BehaviourW2 KP2VM. Siegrist, C. Hartmann
752-5103-00LFunctional Microorganisms in Foods Belegung eingeschränkt - Details anzeigen W3 KP2GC. Lacroix, A. Geirnaert, A. Greppi
752-6402-00LNutrigenomicsW3 KP2VG. Vergères
Modul Environment and Health
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
701-1341-00LWater Resources and Drinking WaterW3 KP2GS. Hug, M. Berg, F. Hammes, U. von Gunten
376-1353-00LNanostructured Materials SafetyW2 KP1VP. Wick
Term Paper
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
701-1701-00LHuman Health, Nutrition and Environment: Term Paper Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Only for students of the Major Human Health, Nutrition and Environment.
O6 KP13AJ. Nuessli Guth, T. Julian, K. McNeill, M. B. Zimmermann
Methodische Fächer
Die Fächer werden im FS angeboten.
  •  Seite  1  von  1