Suchergebnis: Lerneinheiten im Frühjahrssemester 2019

Agrarwissenschaften Master Information
Ergänzungen
Safety and Quality in Agri-Food Chain
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
751-1652-00LFood Security - from the Global to the Local Dimension Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Number of participants limited to 20.
Only for Agriculture Science MSc and Environmental Sciences MSc

Participants are selected after a competitive application process:
19.02.2019 (17:15-19:00): 1st meeting (course information)
28.02.2019: Deadline for application letter
07.03.2019: Information sent to students selected
W+2 KP2GM. Sonnevelt, D. Barjolle
751-0021-01LWorld Food System Summer School (FS) Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Only a strictly limited number of places are available for ETH students in this program.

Participation in this course is based on a competitive application process, only selected students can participate. Details of the application process are available at http://www.worldfoodsystem.ethz.ch/education/summer-schools.html
W Dr4 KP6PM. Grant, N. Buchmann
752-2302-00LMilk Science Information W1 KP1VJ. Berard, C. Lacroix
752-5106-00LFleischtechnologie Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Maximale Teilnehmerzahl: 40

Voraussetzung: erfolgte Teilnahme an der Lerneinheit "Qualität tierischer Produkte" (751-7800-00L im FS).
W1 KP1GM. Kreuzer, W.‑D. Henkel
751-4204-01LHorticultural Science: Case Studies (FS) Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Maximale Teilnehmerzahl: 20
W+2 KP2GL. Bertschinger, C. Carlen, M. Lutz
751-4902-00LModerne Pflanzenschutzmittel - Wirkungsweise, Rückstandsbildung und UmweltverhaltenW+2 KP2VT. Poiger, M. E. Balmer, I. J. Bürge
751-3402-00LPflanzenernährung II - Integriertes NährstoffmanagementW2 KP2VE. Frossard, A. Oberson Dräyer
752-1202-00LLebensmittelsicherheit und QualitätsmanagementW3 KP2GT. Gude
752-4010-00LProblems and Solutions in Food Microbiology Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Number of participants limited to 28.

Prerequisites: It is essential to have a basic knowledge in General Microbiology and Food Microbiology. If students have not taken appropriate courses, it is strongly recommended to consult with the lecturer before attending this seminar.
W3 KP1GM. Loessner, J. Klumpp, M. Schmelcher
752-3024-00LHygienic DesignW2 KP2GJ. Hofmann
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