Suchergebnis: Lerneinheiten im Frühjahrssemester 2019
Lebensmittelwissenschaft Master ![]() | ||||||
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Nummer | Titel | Typ | ECTS | Umfang | Dozierende | |
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751-1000-00L | Interdisziplinäre Projektarbeit ![]() Nur für Master-Studierenden Agrar- und Lebensmittelwissenschaften. Voraussetzung: abgeschlossenes Bachelorstudium! | W | 4 KP | 3U | B. Dorn, E. Frossard, C. Hartmann, M. Schuppler, H. Adelmann, J. Baumgartner, E. Buff Keller, T. Dalhaus, M. Erzinger, A. K. Gilgen, A. Grahofer, R. Hüppi, G. Kaufmann, M. Kreuzer, J. Nuessli Guth, L. Nyström, H. Pausch, M. Siegrist, A. Walter | |
751-3402-00L | Pflanzenernährung II - Integriertes Nährstoffmanagement | W | 2 KP | 2V | E. Frossard, A. Oberson Dräyer | |
751-4902-00L | Moderne Pflanzenschutzmittel - Wirkungsweise, Rückstandsbildung und Umweltverhalten | W | 2 KP | 2V | T. Poiger, M. E. Balmer, I. J. Bürge | |
752-2302-00L | Milk Science ![]() | W | 1 KP | 1V | J. Berard, C. Lacroix | |
752-3024-00L | Hygienic Design | W | 2 KP | 2G | J. Hofmann | |
752-4010-00L | Problems and Solutions in Food Microbiology ![]() Number of participants limited to 28. Prerequisites: It is essential to have a basic knowledge in General Microbiology and Food Microbiology. If students have not taken appropriate courses, it is strongly recommended to consult with the lecturer before attending this seminar. | W | 3 KP | 1G | M. Loessner, J. Klumpp, M. Schmelcher | |
752-5106-00L | Fleischtechnologie ![]() Maximale Teilnehmerzahl: 40 Voraussetzung: erfolgte Teilnahme an der Lerneinheit "Qualität tierischer Produkte" (751-7800-00L im FS). | W | 1 KP | 1G | M. Kreuzer, W.‑D. Henkel | |
752-1202-00L | Lebensmittelsicherheit und Qualitätsmanagement | W | 3 KP | 2G | T. Gude | |
751-7800-00L | Qualität tierischer Produkte ![]() | W | 2 KP | 2G | M. Kreuzer, K. Giller, M. Terranova | |
751-0021-01L | World Food System Summer School (FS) ![]() Only a strictly limited number of places are available for ETH students in this program. Participation in this course is based on a competitive application process, only selected students can participate. Details of the application process are available at http://www.worldfoodsystem.ethz.ch/education/summer-schools.html | W Dr | 4 KP | 6P | M. Grant, N. Buchmann | |
751-4204-01L | Horticultural Science: Case Studies (FS) ![]() Maximale Teilnehmerzahl: 20 | W | 2 KP | 2G | L. Bertschinger, C. Carlen, M. Lutz | |
751-1555-00L | Applied Food Industrial Organisation | W | 3 KP | 2G | D. J. Wüpper, T. Dalhaus |
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