Suchergebnis: Lerneinheiten im Frühjahrssemester 2019

MAS in Ernährung und Gesundheit Information
Disziplinäre Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-6102-00LThe Role of Food and Nutrition for Disease PreventionW+3 KP2VM. Andersson
752-6104-00LNutrition for Health and DevelopmentW+2 KP2VM. B. Zimmermann
752-6202-00LNutrition Case StudiesW+2 KP2GJ. Baumgartner
766-6304-00LTheory and Practice of Nutritional Science Information W+2 KP2GW. Langhans
752-6201-00LResearch Methodology in Nutrition Information W+3 KP2VI. Herter-Aeberli
752-6302-00LPhysiology of Eating Information W+3 KP2VW. Langhans
752-6002-00LAdvanced Topics in Nutritional Science Information W+3 KP2VV. Galetti, J. M. Sych, C. Wolfrum
766-6300-00LFundamentals of Food Toxicology Information Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Nur für MAS in Ernährung und Gesundheit.
W+2 KP1VS. J. Sturla
Wahlfächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-1202-00LLebensmittelsicherheit und QualitätsmanagementW3 KP2GT. Gude
752-4010-00LProblems and Solutions in Food Microbiology Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Number of participants limited to 28.

Prerequisites: It is essential to have a basic knowledge in General Microbiology and Food Microbiology. If students have not taken appropriate courses, it is strongly recommended to consult with the lecturer before attending this seminar.
W3 KP1GM. Loessner, J. Klumpp, M. Schmelcher
752-5002-00LFermented Milk Products Belegung eingeschränkt - Details anzeigen W2 KP2VC. Lacroix
752-1300-00LIntroduction to ToxicologyW3 KP2VR. Eggen, S. J. Sturla
Master-Arbeit
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
766-6500-00LMAS Master-Arbeit Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Nur für MAS in Nutrition and Health.
O20 KP43DDozent/innen
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