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Suchergebnis: Lerneinheiten im Frühjahrssemester 2019
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Lerneinheiten
Katalogdaten
Lehrveranstaltungen
MAS in Ernährung und Gesundheit
Disziplinäre Fächer
Nummer
Titel
Typ
ECTS
Umfang
Dozierende
752-6102-00L
The Role of Food and Nutrition for Disease Prevention
W+
3 KP
2V
M. Andersson
752-6104-00L
Nutrition for Health and Development
W+
2 KP
2V
M. B. Zimmermann
752-6202-00L
Nutrition Case Studies
W+
2 KP
2G
J. Baumgartner
766-6304-00L
Theory and Practice of Nutritional Science
W+
2 KP
2G
W. Langhans
752-6201-00L
Research Methodology in Nutrition
W+
3 KP
2V
I. Herter-Aeberli
752-6302-00L
Physiology of Eating
W+
3 KP
2V
W. Langhans
752-6002-00L
Advanced Topics in Nutritional Science
W+
3 KP
2V
V. Galetti
,
J. M. Sych
,
C. Wolfrum
766-6300-00L
Fundamentals of Food Toxicology
Nur für MAS in Ernährung und Gesundheit.
W+
2 KP
1V
S. J. Sturla
Wahlfächer
Nummer
Titel
Typ
ECTS
Umfang
Dozierende
752-1202-00L
Lebensmittelsicherheit und Qualitätsmanagement
W
3 KP
2G
T. Gude
752-4010-00L
Problems and Solutions in Food Microbiology
Number of participants limited to 28.
Prerequisites: It is essential to have a basic knowledge in General Microbiology and Food Microbiology. If students have not taken appropriate courses, it is strongly recommended to consult with the lecturer before attending this seminar.
W
3 KP
1G
M. Loessner
,
J. Klumpp
,
M. Schmelcher
752-5002-00L
Fermented Milk Products
W
2 KP
2V
C. Lacroix
752-1300-00L
Introduction to Toxicology
W
3 KP
2V
R. Eggen
,
S. J. Sturla
Master-Arbeit
Nummer
Titel
Typ
ECTS
Umfang
Dozierende
766-6500-00L
MAS Master-Arbeit
Nur für MAS in Nutrition and Health.
O
20 KP
43D
Dozent/innen
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