Suchergebnis: Lerneinheiten im Frühjahrssemester 2019

Lebensmittelwissenschaft Master Information
Vertiefung in Food Processing
Disziplinäre Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-2402-00LFood PackagingW2 KP2GS. Yildirim
752-3022-00LPlanung von LebensmittelbetriebenW3 KP2GP.  Beck, S. Padar
752-5102-00LFood Fermentation BiotechnologyW3 KP2VC. Lacroix, C. Schwab, M. Stevens
752-3200-00LSustainable Food ProcessingW+3 KP2VA. Mathys
Methodische Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
751-1000-00LInterdisziplinäre Projektarbeit Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Nur für Master-Studierenden Agrar- und Lebensmittelwissenschaften.

Voraussetzung: abgeschlossenes Bachelorstudium!
W+4 KP3UB. Dorn, E. Frossard, C. Hartmann, M. Schuppler, H. Adelmann, J. Baumgartner, E. Buff Keller, T. Dalhaus, M. Erzinger, A. K. Gilgen, A. Grahofer, R. Hüppi, G. Kaufmann, M. Kreuzer, J. Nuessli Guth, L. Nyström, H. Pausch, M. Siegrist, A. Walter
752-2310-00LPhysical Characterization of FoodW3 KP2VP. A. Fischer, R. Mezzenga
752-2110-00LMultivariate Statistical Analysis Belegung eingeschränkt - Details anzeigen W3 KP2VC. Hartmann, A. Bearth
Optionale Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-2123-00LRisk Awareness, Risk Acceptance and TrustW3 KP2VM. Siegrist
752-1202-00LLebensmittelsicherheit und QualitätsmanagementW3 KP2GT. Gude
752-3024-00LHygienic DesignW2 KP2GJ. Hofmann
752-3104-00LFood Rheology IIW3 KP2GP. A. Fischer
752-1300-01LFood Toxicology Information W2 KP1VS. J. Sturla, N. Antczak
752-3102-00LProcess-Microstructure-Property RelationshipsW3 KP2GE. J. Windhab, P. Braun, A. M. Kratzer, M. Michel
Vertiefung in Food Quality and Safety
Disziplinäre Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-1022-00LSelected Topics in Food ChemistryW3 KP2GL. Nyström, T. M. Amrein, M. Erzinger
752-1202-00LLebensmittelsicherheit und QualitätsmanagementW3 KP2GT. Gude
752-4010-00LProblems and Solutions in Food Microbiology Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Number of participants limited to 28.

Prerequisites: It is essential to have a basic knowledge in General Microbiology and Food Microbiology. If students have not taken appropriate courses, it is strongly recommended to consult with the lecturer before attending this seminar.
W3 KP1GM. Loessner, J. Klumpp, M. Schmelcher
752-5102-00LFood Fermentation BiotechnologyW3 KP2VC. Lacroix, C. Schwab, M. Stevens
752-1300-01LFood Toxicology Information W2 KP1VS. J. Sturla, N. Antczak
Methodische Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
751-1000-00LInterdisziplinäre Projektarbeit Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Nur für Master-Studierenden Agrar- und Lebensmittelwissenschaften.

Voraussetzung: abgeschlossenes Bachelorstudium!
W+4 KP3UB. Dorn, E. Frossard, C. Hartmann, M. Schuppler, H. Adelmann, J. Baumgartner, E. Buff Keller, T. Dalhaus, M. Erzinger, A. K. Gilgen, A. Grahofer, R. Hüppi, G. Kaufmann, M. Kreuzer, J. Nuessli Guth, L. Nyström, H. Pausch, M. Siegrist, A. Walter
752-2310-00LPhysical Characterization of FoodW3 KP2VP. A. Fischer, R. Mezzenga
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