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Suchergebnis: Lerneinheiten im Herbstsemester 2016
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Lerneinheiten
Katalogdaten
Lehrveranstaltungen
Lebensmittelwissenschaft Master
Vertiefung in Food Processing
Disziplinäre Fächer
Nummer
Titel
Typ
ECTS
Umfang
Dozierende
752-3103-00L
Food Rheology I
W+
3 KP
2V
P. A. Fischer
752-2003-00L
Selected Topics in Food Technology
W+
3 KP
2V
J. Ubbink
752-2314-00L
Physics of Food Colloids
W+
3 KP
2V
P. A. Fischer
,
R. Mezzenga
752-3021-00L
Food Process Design and Optimization
W+
4 KP
2G
E. J. Windhab
752-3023-00L
Process Measurements and Automation
W+
3 KP
2G
E. J. Windhab
Methodische Fächer
Nummer
Titel
Typ
ECTS
Umfang
Dozierende
401-0625-01L
Applied Analysis of Variance and Experimental Design
W+
5 KP
2V + 1U
L. Meier
401-0649-00L
Applied Statistical Regression
W+
5 KP
2V + 1U
M. Dettling
Optionale Fächer
Nummer
Titel
Typ
ECTS
Umfang
Dozierende
752-1301-00L
Special Topics in Toxicology
W
2 KP
2G
S. J. Sturla
,
K. Hecht
Vertiefung in Food Quality and Safety
Disziplinäre Fächer
Nummer
Titel
Typ
ECTS
Umfang
Dozierende
752-0801-00L
Lebensmittelrecht
W+
1 KP
1V
C. Spinner
,
E. Zbinden Kaessner
752-1021-00L
Food Enzymology
W+
3 KP
2G
L. Nyström
752-4009-00L
Molecular Biology of Foodborne Pathogens
W+
3 KP
2V
M. Loessner
,
M. Schuppler
752-5103-00L
Functional Microorganisms in Foods
W+
3 KP
2G
C. Lacroix
,
T. de Wouters
,
L. Meile
,
C. Schwab
752-1301-00L
Special Topics in Toxicology
W
2 KP
2G
S. J. Sturla
,
K. Hecht
Methodische Fächer
Nummer
Titel
Typ
ECTS
Umfang
Dozierende
401-0625-01L
Applied Analysis of Variance and Experimental Design
W+
5 KP
2V + 1U
L. Meier
401-0649-00L
Applied Statistical Regression
W+
5 KP
2V + 1U
M. Dettling
Optionale Fächer
Nummer
Titel
Typ
ECTS
Umfang
Dozierende
752-5111-00L
Gene Technology in Foods
W+
3 KP
2V
L. Meile
752-1302-00L
Advanced Topics in Toxicology
W
2 KP
2G
S. J. Sturla
Vertiefung in Nutrition and Health
Disziplinäre Fächer
Nummer
Titel
Typ
ECTS
Umfang
Dozierende
752-2307-00L
Nutritional Aspects of Food Composition and Processing
W+
3 KP
2V
B. E. Baumer
,
J. M. Sych
752-6101-00L
Dietary Etiologies of Chronic Disease
W+
3 KP
2V
M. B. Zimmermann
752-6105-00L
Epidemiology and Prevention
Information für UZH Studierende:
Die Lerneinheit kann nur an der ETH belegt werden. Die Belegung des Moduls CS16_101 an der UZH ist nicht möglich.
Beachten Sie die Einschreibungstermine an der ETH für UZH Studierende:
Link
W+
3 KP
2V
M. Puhan
,
R. Heusser
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