Suchergebnis: Lerneinheiten im Herbstsemester 2013

Lebensmittelwissenschaft Master Information
Vertiefung in Food Processing
Disziplinäre Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-3103-00LFood Rheology IW+3 KP2VP. A. Fischer
752-2003-00LSelected Topics in Food TechnologyW+3 KP2VJ. Ubbink
752-2314-00LPhysics of Food ColloidsW+3 KP2VP. A. Fischer, R. Mezzenga
752-3021-00LFood Process Design and OptimizationW+4 KP2GE. J. Windhab
752-3023-00LProcess Measurements and AutomationW+3 KP2GE. J. Windhab
Methodische Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
401-0625-01LApplied Analysis of Variance and Experimental DesignW+4 KP2GM. Müller
401-0649-00LApplied Statistical RegressionW+4 KP2GM. Dettling
Optionale Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-1301-00LSpecial Topics in Toxicology Information W2 KP2GS. J. Sturla
752-1302-00LAdvanced Topics in Toxicology2 KP2GS. J. Sturla
Vertiefung in Food Quality and Safety
Disziplinäre Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-0801-00LLebensmittelrechtW+1 KP1VC. Spinner, E. Zbinden Kaessner
752-1021-00LSelected Topics in Food Chemistry (HS) Information W+3 KP2GL. Nyström, G. G. G. Manzardo
752-4009-00LMolecular Biology of Foodborne PathogensW+3 KP2VM. Loessner, M. Schuppler
752-5103-00LFunctional Microorganisms in FoodsW+3 KP2GC. Lacroix, C. Chassard, L. Meile, S. Miescher Schwenninger
752-1301-00LSpecial Topics in Toxicology Information W2 KP2GS. J. Sturla
752-1302-00LAdvanced Topics in ToxicologyW2 KP2GS. J. Sturla
Methodische Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
401-0625-01LApplied Analysis of Variance and Experimental DesignW+4 KP2GM. Müller
401-0649-00LApplied Statistical RegressionW+4 KP2GM. Dettling
Optionale Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-5111-00LGene Technology in FoodsW+3 KP2VL. Meile
Vertiefung in Nutrition and Health
Disziplinäre Fächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-2307-00LNutritional Aspects of Food Composition and ProcessingW+3 KP2VB. E. Baumer, J. M. Sych
752-6101-00LNutrition and Chronic Disease (HS)W+3 KP2VM. B. Zimmermann, M. Andersson
  •  Seite  1  von  4 Nächste Seite Letzte Seite     Alle