Suchergebnis:
Lerneinheiten im Herbstsemester 2023
MAS in Ernährung und Gesundheit |
Disziplinäre Fächer |
Nummer | Titel | Typ | ECTS | Umfang | Dozierende |
---|
752-6105-00L | Epidemiology and Prevention | W+ | 3 KP | 2V | M. Puhan,
R. Heusser |
752-2307-00L | Nutritional Aspects of Food Composition and Processing | W+ | 3 KP | 2V | B. E. Baumer,
J. M. Sych |
752-6301-00L | Nutrition-Related Physiology | W+ | 3 KP | 2V | F. von Meyenn,
E. Gasser |
766-6205-00L | Nutrient Analysis in Foods Number of participants limited to 16.
Permission from lecturers required for all students. | W+ | 3 KP | 3U | J. Rigutto |
752-6101-00L | Dietary Etiologies of Chronic Disease | W | 3 KP | 2V | F. von Meyenn,
M. Andersson |
752-6403-00L | Nutrition and Performance | W+ | 2 KP | 2V | S. Mettler |
766-6304-00L | Introduction to the Nutrition Research Process | W+ | 3 KP | 2G | J. Rigutto |
|
Wahlfächer |
Nummer | Titel | Typ | ECTS | Umfang | Dozierende |
---|
752-2122-00L | Food and Consumer Behaviour | W | 2 KP | 2V | M. Siegrist,
F. Michel |
752-0801-00L | Lebensmittelrecht | W | 1 KP | 1V | K. Krell Zbinden,
E. Zbinden Kaessner |
752-5103-00L | Functional Microorganisms in Foods Findet dieses Semester nicht statt. | W | 3 KP | 2G | Noch nicht bekannt |
752-5111-00L | Gene Technology in Foods Findet dieses Semester nicht statt. Wird nicht mehr angeboten | W | 3 KP | 2V | Noch nicht bekannt |
551-0317-00L | Immunology I | W | 3 KP | 2V | M. Kopf,
A. Oxenius |
752-6151-00L | Public Health Concepts | W+ | 3 KP | 2V | R. Heusser |
376-0300-00L | Translational Science for Health and Medicine | W | 3 KP | 2G | J. Goldhahn,
M. Kalousek,
D. Schaffarczyk |
376-0225-00L | Physical Activities and Health | W | 3 KP | 2V | R. Knols,
E. de Bruin,
weitere Referent/innen |
|
Master-Arbeit |
Nummer | Titel | Typ | ECTS | Umfang | Dozierende |
---|
766-6500-00L | MAS Master-Arbeit | O | 20 KP | 43D | Dozent/innen |