Suchergebnis: Lerneinheiten im Herbstsemester 2022

Doktorat Gesundheitswissenschaften und Technologie Information
Mehr Informationen unter: Link
Vertiefung Fachwissen
Gesundheitswissenschaften und Technologie
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
376-0302-01LGCP Basic Course (Modules 1 and 2) Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Nur für Gesundheitswissenschaften und Technologie MSc.
W1 KP1GG. Senti, C. Fila, R. Grossmann
376-0303-00LColloquium in Translational Science (Autumn Semester)W1 KP1KN. Cesarovic, A. Alimonti, C. Ewald, V. Falk, J. Goldhahn, K. Maniura, M. Ristow, R. M. Rossi, S. Schürle-Finke, G. Shivashankar, E. Vayena, V. Vogel
376-0305-00LETHeart Joint Scientific Colloquium (Autumn Semester)W1 KP1KN. Cesarovic, V. Falk, H. Rodriguez Cetina Biefer
376-1151-00LTranslation of Basic Research Findings from Genetics and Molecular Mechanisms of Aging Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Number of participants limited to 30.
W3 KP2VC. Ewald
376-1176-00LWearable and Mobile Technologies of the Future - Focus on Sports and Health Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Number of participants limited to 60
W4 KP3GC. Menon, C. Ahmadizadeh, M. Elgendi
376-1791-00LIntroductory Course in Neuroscience I (University of Zurich) Information
Der Kurs muss direkt an der UZH als incoming student belegt werden.
UZH Modulkürzel: SPV0Y005

Beachten Sie die Einschreibungstermine an der UZH:
Link
W2 KP2VUni-Dozierende
376-1974-00LColloquium in Biomechanics Information W2 KP2KB. Helgason, P. Chansoria, S. J. Ferguson, R. Müller, D. K. Ravi, J. G. Snedeker, W. R. Taylor, M. Zenobi-Wong
701-0015-00LTransdisciplinary Research: Challenges of Interdisciplinarity and Stakeholder Engagement
The lecture takes place if a minimum of 12 students register for it.
W2 KP2SB. Vienni Baptista, C. E. Pohl, M. Stauffacher
Lebensmittelwissenschaft
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
752-0005-00LColloquium in Food and Nutrition ScienceW1 KP2KS. J. Sturla
  •  Seite  1  von  1