752-4020-00L Experimental Food Microbiology for Biologists
Semester | Autumn Semester 2023 |
Lecturers | M. Schuppler, M. Loessner, Y. Shen |
Periodicity | yearly recurring course |
Language of instruction | German |
Comment | Number of participants limited to 12. Prerequisites: It is recommended to attend the course Lebensmittel-Mikrobiologie (752-4005-00L) as a preparation. The course can only be booked via the Biology Student secretariat. |
Performance assessment information (valid until the course unit is held again) | |
Performance assessment as a semester course | |
ECTS credits | 6 credits |
Examiners | M. Schuppler, M. Loessner, Y. Shen |
Type | graded semester performance |
Language of examination | German |
Repetition | Repetition only possible after re-enrolling for the course unit. |
Additional information on mode of examination | Schriftliche Prüfung am letzten Praktikumstag. Es gilt eine 100%-ige Anwesenheitspflicht. Abmeldung: Wenn Sie sich von einem Kurs, der Ihnen zugeteilt wurde, aus zwingenden Gründen abmelden müssen, melden Sie sich spätestens vier Wochen vor Kursbeginn schriftlich beim Kursverantwortlichen ab, bei Kursen im 1. Viertel gilt eine Abmeldefrist von einer Woche. Zusätzlich muss auch das D-BIOL Studiensekretariat informiert werden (Email-CC an studies@biol.ethz.ch), damit die Belegung gelöscht wird. Ansonsten gilt der Kurs als "nicht-bestanden". |