752-0005-00L  Colloquium in Food and Nutrition Science

SemesterHerbstsemester 2020
DozierendeS. J. Sturla
Periodizitätjährlich wiederkehrende Veranstaltung
LehrspracheEnglisch



Lehrveranstaltungen

NummerTitelUmfangDozierende
752-0005-00 KColloquium in Food and Nutrition Science
Live-Stream of the seminar. Program is distributed separately.
2 Std.
Di16:15-18:00LFO C 13 »
15.09.18:15-20:00LFO C 13 »
S. J. Sturla

Katalogdaten

KurzbeschreibungParticipation in weekly seminars on a variety of topics including Food Microbiology, Food Toxicology, Food Biochemistry, Food Processing, Consumer Behavior, Food Technology, and Food Materials and Technology, and oral presentation of a selected published study in one of these areas inspired by participation in the seminars.
LernzielThe objectives are to become familiar with and stimulate interest in leading-edge science related to the research topics of the Institute of Food, Nutrition and Health. Participants attend weekly seminars given by external and internal speakers, and are also required to deliver a presentation on a recent research article inspired by a topic from the semester presentations.

Leistungskontrolle

Information zur Leistungskontrolle (gültig bis die Lerneinheit neu gelesen wird)
Leistungskontrolle als Semesterkurs
ECTS Kreditpunkte1 KP
PrüfendeS. J. Sturla
Formunbenotete Semesterleistung
PrüfungsspracheEnglisch
RepetitionRepetition ohne erneute Belegung der Lerneinheit möglich.
Zusatzinformation zum PrüfungsmodusAt least 6 seminars have to be attended. The students choose a topic based on the seminar talks and prepare an oral presentation with the appropriate frame and background knowledge. The performance assessment is organized together with the professors who arranged the seminar talks.

Lernmaterialien

Keine öffentlichen Lernmaterialien verfügbar.
Es werden nur die öffentlichen Lernmaterialien aufgeführt.

Gruppen

Keine Informationen zu Gruppen vorhanden.

Einschränkungen

Keine zusätzlichen Belegungseinschränkungen vorhanden.

Angeboten in

StudiengangBereichTyp
Doktorat Departement Gesundheitswissenschaften und TechnologieLebensmittelwissenschaftE-Information
Lebensmittelwissenschaft MasterWahlfächerWInformation