752-0150-00L  Agricultural Economics in the World Food System - Food Sciences

SemesterSpring Semester 2019
LecturersD. J. Wüpper
Periodicityyearly recurring course
Language of instructionGerman
CommentOnly for Food Science Bachelor.


Performance assessment information (valid until the course unit is held again)
Performance assessment as a semester course
ECTS credits3 credits
ExaminersD. J. Wüpper
Typesession examination
Language of examinationGerman
RepetitionThe performance assessment is offered every session. Repetition possible without re-enrolling for the course unit.
Mode of examinationwritten 60 minutes
Additional information on mode of examinationDie Gesamtnote setzt sich zusammen aus der Leistung der Sessionsprüfung (75 %) sowie der selbständig zu bearbeitenden Aufgaben (25%).Diese Aufgaben sind ein obligatorisches Leistungselement. Ohne Absolvierung der Aufgaben wird für das Leistungselement die Note 1 erteilt (25% der Gesamtnote)..
Written aidsein nichtprogrammierbarer Taschenrechner
This information can be updated until the beginning of the semester; information on the examination timetable is binding.