766-6205-00L Nutrient Analysis in Foods
Semester | Herbstsemester 2018 |
Dozierende | M. B. Zimmermann, H. C. Winkler |
Periodizität | jährlich wiederkehrende Veranstaltung |
Lehrsprache | Englisch |
Kommentar | Number of participants limited to 15. Permission from lecturers required for all students. |
Information zur Leistungskontrolle (gültig bis die Lerneinheit neu gelesen wird) | |
![]() | |
ECTS Kreditpunkte | 3 KP |
Prüfende | M. B. Zimmermann, H. C. Winkler |
Form | benotete Semesterleistung |
Prüfungssprache | Englisch |
Repetition | Repetition nur nach erneuter Belegung der Lerneinheit möglich. |
Zusatzinformation zum Prüfungsmodus | Performance will be assessed by means of: 1. 30-min written examination on course content (on 08.02.2019; 08:15) 2. 15-min oral presentation of results in a seminar (on 15.02.2019, afternoon) 3. 5-page written report per group (deadline on 22.02.2019) |