766-6205-00L  Nutrient Analysis in Foods

SemesterHerbstsemester 2018
DozierendeM. B. Zimmermann, H. C. Winkler
Periodizitätjährlich wiederkehrende Veranstaltung
LehrspracheEnglisch
KommentarNumber of participants limited to 15.
Permission from lecturers required for all students.


NummerTitelUmfangDozierende
766-6205-00 UNutrient Analysis in Foods Für Fachstudierende und Hörer/-innen ist eine Spezialbewilligung der Dozierenden notwendig.
Bewilligung der Dozierenden für alle Studierenden notwendig.
Block course from 04.02. to 08.02.2019. The course starts at 8:15 h in the room LFV B42.1, followed by lab work starting from 9:15 h in the laboratory LFV, D floor.
Oral presentations take place on 15.02.2019 in the afternoon.The detailed program will be announced separately.
45s Std.
04.02. - 08.02.08:15-09:00LFV B 42.1 »
15.02.13:15-17:00LFV B 42.1 »
M. B. Zimmermann, H. C. Winkler