752-1004-00L  Laboratory Course in Food Chemistry

SemesterSpring Semester 2021
LecturersL. Nyström, M. Erzinger
Periodicityyearly recurring course
Language of instructionGerman
CommentPrerequisite: Students may only enrol once they have followed the courses Food Chemistry I (752-1000-00L) and Food Analysis I (752-1101-00L).

Number of participants limited: 40 places expected


NumberTitleHoursLecturers
752-1004-00 PLebensmittelchemie-Praktikum Special students and auditors need a special permission from the lecturers.
Die Studierenden werden in zwei Gruppen eingeteilt. Die Präsenzzeit im Praktikum (Versuchsdurchführungen) findet alternierend im 2-Wochen-Turnus (jeweils 8 Lektionen) statt.
4 hrs
Mon14:15-18:00LFO C 24 »
14:15-18:00LFO C 25 »
Tue08:15-12:00LFO C 24 »
08:15-12:00LFO C 25 »
L. Nyström, M. Erzinger