752-3004-00L  Food Process Engineering Laboratory Course

SemesterSpring Semester 2021
LecturersP. Braun
Periodicityyearly recurring course
Language of instructionGerman
CommentNumber of participants limited to 40

Prerequisite: Participation in the course Lebensmittel-Verfahrenstechnik I.


NumberTitleHoursLecturers
752-3004-00 PLebensmittel-Verfahrenstechnikpraktikum Special students and auditors need a special permission from the lecturers.
Permission from lecturers required for all students.
Das Praktikum findet im Zeitraum vom vom 22.03.21 bis 23.04.21 statt.
Das Praktikum ist mit den Exkursionen II abgestimmt (im FS21 finden Exkursionen später im Semester statt).
Das detaillierte Programm sowie Details zur Einführung und zum Ablauf werden vorgängig per E-Mail bekannt gegeben.
5 hrs
Mon16:15-19:00LFO B 25 »
Tue10:15-18:00LFO B 25 »
Wed08:15-18:00LFO B 25 »
Fri11:15-18:00LFO B 25 »
P. Braun