752-5004-00L  Food Biotechnology Laboratory Course

SemesterSpring Semester 2021
LecturersA. Greppi, C. Lacroix, B. Pugin
Periodicityyearly recurring course
Language of instructionGerman
CommentNumber of participants limited to 48

Prerequisites: Participation in the courses Food Biotechnology (752-5001-00L) and Fermented Milk Products (752-5002-00L).


NumberTitleHoursLecturers
752-5004-00 PLebensmittel-Biotechnologiepraktikum Special students and auditors need a special permission from the lecturers.
Permission from lecturers required for all students.
Das Praktikum findet im Zeitraum vom 22.02.2021 bis 19.03.2021 statt.
Das Praktikum ist mit den Exkursionen II abgestimmt (im FS21 finden Exkursionen später im Semester statt).
Das detaillierte Programm wird separat bekannt gegeben.
5 hrs
Mon/116:15-19:00LFV B 42.1 »
16:15-19:00LFV B 42.2 »
16:15-19:00LFV C 42 »
Tue/110:15-19:00LFV B 42.1 »
10:15-19:00LFV B 42.2 »
10:15-19:00LFV C 42 »
Wed/108:15-19:00LFV B 42.1 »
08:15-19:00LFV B 42.2 »
08:15-19:00LFV C 42 »
Fri/111:15-19:00LFV B 42.1 »
11:15-19:00LFV B 42.2 »
11:15-19:00LFV C 42 »
A. Greppi, C. Lacroix, B. Pugin