751-0021-01L World Food System Summer School (FS)
Semester | Frühjahrssemester 2021 |
Dozierende | M. Grant, N. Buchmann |
Periodizität | jährlich wiederkehrende Veranstaltung |
Lehrsprache | Englisch |
Kommentar | Only a strictly limited number of places are available for ETH students in this program. Participation in this course is based on a competitive application process, only selected students can participate. Details of the application process are available at Link |
Information zur Leistungskontrolle (gültig bis die Lerneinheit neu gelesen wird) | |
Leistungskontrolle als Semesterkurs | |
ECTS Kreditpunkte | 4 KP |
Prüfende | M. Grant, N. Buchmann |
Form | unbenotete Semesterleistung |
Prüfungssprache | Englisch |
Repetition | Repetition nur nach erneuter Belegung der Lerneinheit möglich. |
Zusatzinformation zum Prüfungsmodus | Participants must apply to the summer school and will be selected through a competitive, merit based process. Participants must complete the program in full, including pre-course work, to receive the credit points. The course will be assessed through a pre-course assignment and an on-course group work case study. |