Anna Greppi: Courses in Spring Semester 2019 |
Name | Dr. Anna Greppi |
Address | Biotech. von Lebensmittelsyst. ETH Zürich, LFV C 22 Schmelzbergstrasse 7 8092 Zürich SWITZERLAND |
Telephone | +41 44 632 38 19 |
anna.greppi@hest.ethz.ch | |
Department | Health Sciences and Technology |
Relationship | Lecturer |
Number | Title | ECTS | Hours | Lecturers | |||||||||||||
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752-5002-01L | Fermented Plant and Meat Products ![]() | 2 credits | 2G | ||||||||||||||
752-5002-01 G | Fermented Plant and Meat Products
![]() | 2 hrs |
| C. Lacroix, A. Greppi | |||||||||||||
752-5004-00L | Food Biotechnology Laboratory Course ![]() Number of participants limited to 48 Prerequisites: Participation in the courses Food Biotechnology (752-5001-00L) and Fermented Milk Products (752-5002-00L). | 3 credits | 5P | ||||||||||||||
752-5004-00 P | Lebensmittel-Biotechnologiepraktikum
![]() Permission from lecturers required for all students.
Das Praktikum findet im Zeitraum vom 20.02. bis 15.03.2019 statt. Das Praktikum ist mit den Exkursionen II abgestimmt (kein Praktikum am 13.03.2019) Das detaillierte Programm wird separat bekannt gegeben. | 5 hrs | A. Greppi, C. Lacroix, B. Pugin |