Peter Braun: Courses in Spring Semester 2021

Name Dr. Peter Braun
DepartmentHealth Sciences and Technology
RelationshipLecturer

NumberTitleECTSHoursLecturers
752-3002-00LFood Process Engineering III3 credits3G
752-3002-00 GLebensmittel-Verfahrenstechnik III3 hrs
Fri08:15-11:00LFO C 13 »
P. Braun, W. Hanselmann
752-3004-00LFood Process Engineering Laboratory Course Restricted registration - show details
Number of participants limited to 40

Prerequisite: Participation in the course Lebensmittel-Verfahrenstechnik I.
3 credits5P
752-3004-00 PLebensmittel-Verfahrenstechnikpraktikum Special students and auditors need a special permission from the lecturers.
Permission from lecturers required for all students.
Das Praktikum findet im Zeitraum vom vom 22.03.21 bis 23.04.21 statt.
Das Praktikum ist mit den Exkursionen II abgestimmt (im FS21 finden Exkursionen später im Semester statt).
Das detaillierte Programm sowie Details zur Einführung und zum Ablauf werden vorgängig per E-Mail bekannt gegeben.
5 hrs
Mon16:15-19:00LFO B 25 »
Tue10:15-18:00LFO B 25 »
Wed08:15-18:00LFO B 25 »
Fri11:15-18:00LFO B 25 »
P. Braun
752-3102-00LProcess-Microstructure-Property Relationships3 credits2G
752-3102-00 GProcess-Microstructure-Property Relationships2 hrs
Tue16:15-18:00LFV E 41 »
E. J. Windhab, P. Braun, A. M. Kratzer, M. Michel