Peter Braun: Courses in Spring Semester 2019 |
Name | Dr. Peter Braun |
Department | Health Sciences and Technology |
Relationship | Lecturer |
Number | Title | ECTS | Hours | Lecturers | |||||||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
752-3002-00L | Food Process Engineering III | 3 credits | 3G | ||||||||||||||||||||
752-3002-00 G | Lebensmittel-Verfahrenstechnik III | 3 hrs |
| P. Braun, W. Hanselmann | |||||||||||||||||||
752-3004-00L | Food Process Engineering Laboratory Course Number of participants limited to 40 Prerequisite: Participation in the course Lebensmittel-Verfahrenstechnik I. | 3 credits | 5P | ||||||||||||||||||||
752-3004-00 P | Lebensmittel-Verfahrenstechnikpraktikum
Permission from lecturers required for all students.
Das Praktikum findet im Zeitraum vom vom 18.03 bis 12.04.2019 statt. Das detaillierte Programm sowie Details zur Einführung und zum Ablauf werden vorgängig per E-Mail bekannt gegeben. Das Praktikum ist mit den Exkursionen abgestimmt (kein Praktikum am 03.04. und 10.04.2019). | 5 hrs |
| P. Braun | |||||||||||||||||||
752-3102-00L | Process-Microstructure-Property Relationships | 3 credits | 2G | ||||||||||||||||||||
752-3102-00 G | Process-Microstructure-Property Relationships | 2 hrs |
| E. J. Windhab, P. Braun, A. M. Kratzer, M. Michel |