Name | Herr Prof. Dr. Martin Loessner |
Lehrgebiet | Lebensmittelmikrobiologie |
Adresse | Inst.f. Lebensm.wiss.,Ern.,Ges. ETH Zürich, LFV B 20 Schmelzbergstrasse 7 8092 Zürich SWITZERLAND |
Telefon | +41 44 632 33 35 |
martin.loessner@ethz.ch | |
URL | http://www.foodmicrobiology.ethz.ch |
Departement | Gesundheitswissenschaften und Technologie |
Beziehung | Ordentlicher Professor |
Nummer | Titel | ECTS | Umfang | Dozierende | ||||
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752-4005-AAL | Food Microbiology I Belegung ist NUR erlaubt für MSc Studierende, die diese Lerneinheit als Auflagenfach verfügt haben. Alle andere Studierenden (u.a. auch Mobilitätsstudierende, Doktorierende) können diese Lerneinheit NICHT belegen. | 3 KP | 6R | |||||
752-4005-AA R | Food Microbiology I Self-study course. No presence required. | 90s Std. | M. Loessner | |||||
752-4006-00L | Lebensmittel-Mikrobiologie II | 3 KP | 2V | |||||
752-4006-00 V | Lebensmittel-Mikrobiologie II | 2 Std. |
| M. Loessner, J. Klumpp | ||||
752-4010-00L | Problems and Solutions in Food Microbiology Number of participants limited to 28. Prerequisites: It is essential to have a basic knowledge in General Microbiology and Food Microbiology. If students have not taken appropriate courses, it is strongly recommended to consult with the lecturer before attending this seminar. | 3 KP | 1G | |||||
752-4010-00 G | Problems and Solutions in Food Microbiology Kickoff Meeting: 26.02.2020. IMPORTANT: ALL STUDENTS MUST BE PRESENT in order to register. | 1 Std. |
| M. Loessner, J. Klumpp, M. Schmelcher |