Martin Loessner: Lehrveranstaltungen im Frühjahrssemester 2020

Auszeichnung: Die Goldene Eule
NameHerr Prof. Dr. Martin Loessner
LehrgebietLebensmittelmikrobiologie
Adresse
Inst.f. Lebensm.wiss.,Ern.,Ges.
ETH Zürich, LFV B 20
Schmelzbergstrasse 7
8092 Zürich
SWITZERLAND
Telefon+41 44 632 33 35
E-Mailmartin.loessner@ethz.ch
URLhttp://www.foodmicrobiology.ethz.ch
DepartementGesundheitswissenschaften und Technologie
BeziehungOrdentlicher Professor

NummerTitelECTSUmfangDozierende
752-4005-AALFood Microbiology I
Belegung ist NUR erlaubt für MSc Studierende, die diese Lerneinheit als Auflagenfach verfügt haben.

Alle andere Studierenden (u.a. auch Mobilitätsstudierende, Doktorierende) können diese Lerneinheit NICHT belegen.
3 KP6R
752-4005-AA RFood Microbiology I
Self-study course. No presence required.
90s Std.M. Loessner
752-4006-00LLebensmittel-Mikrobiologie II3 KP2V
752-4006-00 VLebensmittel-Mikrobiologie II2 Std.
Mo08:15-10:00HG G 5 »
M. Loessner, J. Klumpp
752-4010-00LProblems and Solutions in Food Microbiology Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Number of participants limited to 28.

Prerequisites: It is essential to have a basic knowledge in General Microbiology and Food Microbiology. If students have not taken appropriate courses, it is strongly recommended to consult with the lecturer before attending this seminar.
3 KP1G
752-4010-00 GProblems and Solutions in Food Microbiology
Kickoff Meeting: 26.02.2020.
IMPORTANT: ALL STUDENTS MUST BE PRESENT in order to register.
1 Std.
Mi13:15-15:00LFO C 13 »
M. Loessner, J. Klumpp, M. Schmelcher