Jeannette Nuessli Guth: Courses in Spring Semester 2019 |
Name | Dr. Jeannette Nuessli Guth |
Address | Dep. Gesundheitswiss. und Technol. ETH Zürich, LFO F 25.2 Schmelzbergstrasse 9 8092 Zürich SWITZERLAND |
Telephone | +41 44 632 66 34 |
jnuessli@ethz.ch | |
Department | Health Sciences and Technology |
Relationship | Lecturer |
Number | Title | ECTS | Hours | Lecturers | |||||||||||||||||||
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751-1000-00L | Interdisciplinary Project Only for Master Students in Agricultural Sciences and Food Sciences. Prerequisite: successful completion of the bachelor programme. | 4 credits | 3U | ||||||||||||||||||||
751-1000-00 U | Interdisziplinäre Projektarbeit
Die LV findet während des Semesters am Donnerstag von 12:30-15:00 statt. Während der Semesterzeit arbeiten die Studierenden ausserhalb der Vorlesungszeit im Selbststudium an den Projekten und führen mindestens eine Projektbesprechung beim Projektpartner durch. Externe Projekttage vom 17.-20.6.2019. | 3 hrs |
| B. Dorn, E. Frossard, C. Hartmann, M. Schuppler, H. Adelmann, J. Baumgartner, E. Buff Keller, T. Dalhaus, M. Erzinger, A. K. Gilgen, A. Grahofer, R. Hüppi, G. Kaufmann, M. Kreuzer, J. Nuessli Guth, L. Nyström, H. Pausch, M. Siegrist, A. Walter | |||||||||||||||||||
752-2101-00L | Food Sensory Science Number of participants limited to 30. | 2 credits | 2G | ||||||||||||||||||||
752-2101-00 G | Lebensmittel-Sensorik
Permission from lecturers required for all students.
Die Lehrveranstaltung wird als Blockkurs in den Semesterferien vom 17.06. - 21.06.2019 angeboten. | 2 hrs |
| J. Nuessli Guth | |||||||||||||||||||
752-2102-00L | Selected Topics in Food Sensory Science Number of participants limited to 20. | 3 credits | 2V | ||||||||||||||||||||
752-2102-00 V | Selected Topics in Food Sensory Science | 2 hrs |
| J. Nuessli Guth |