Michael Kreuzer: Courses in Spring Semester 2015 |
Name | Prof. em. Dr. Michael Kreuzer |
Field | Tierernährung |
Address | Institut für Agrarwissenschaften ETH Zürich, EHB F 21 Eschikon 27 8315 Lindau SWITZERLAND |
Telephone | +41 52 354 91 64 |
michael.kreuzer@usys.ethz.ch | |
Department | Environmental Systems Science |
Relationship | Professor emeritus |
Number | Title | ECTS | Hours | Lecturers | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
751-1000-00L | Interdisciplinary Project Work Prerequisite: successful completion of the bachelor programme. | 3 credits | 4U | |||||
751-1000-00 U | Interdisziplinäre Projektarbeit
Permission from lecturers required for all students.
Vorbereitung im Semester, Beginn: 26.2.2015, Durchführung extern vom 15. bis 19. Juni 2015 | 60s hrs |
| B. Dorn, E. Frossard, L. Meile, H. Adelmann, N. Buchmann, C. De Moraes, P. A. Fischer, M. C. Härdi-Landerer, M. Kreuzer, U. Merz, S. Peter, M. Schuppler, M. Siegrist, J. Six, S. E. Ulbrich, A. Walter | ||||
751-6003-00L | Training Course in Research Groups (Large) | 6 credits | 13P | |||||
751-6003-00 P | Training Course in Research Groups (Large)
Durchführung in Semesterferien, darf nicht mit 751-6003-01 P kombiniert werden | 180s hrs | M. Kreuzer, E. Hillmann, S. Neuenschwander, S. E. Ulbrich | |||||
751-6003-01L | Training Course in Research Groups (Small) | 3 credits | 6P | |||||
751-6003-01 P | Training Course in Research Groups (Small)
Durchführung in Semesterferien, darf nicht mit 751-6003-00 P kombiniert werden. | 90s hrs | M. Kreuzer, E. Hillmann, S. Neuenschwander, S. E. Ulbrich | |||||
751-6502-00L | Ruminant Science (FS) | 4 credits | 4G | |||||
751-6502-00 G | Ruminant Science (FS) | 4 hrs |
| M. Kreuzer, M. C. Härdi-Landerer, S. Marquardt, S. Neuenschwander, C. Soliva | ||||
751-7002-00L | Basics in Animal Nutrition | 2 credits | 2V | |||||
751-7002-00 V | Grundlagen Tierernährung | 2 hrs |
| M. A. Boessinger, M. Kreuzer | ||||
751-7800-00L | Quality of Products of Animal Origin | 2 credits | 2G | |||||
751-7800-00 G | Qualität tierischer Produkte | 2 hrs |
| M. Kreuzer, J. Berard, R. Messikommer | ||||
752-5106-00L | Meat Technology Prerequisite: successful participation in "Quality of Products of Animal Origin" (751-7800-00L, take place in FS). | 1 credit | 1G | |||||
752-5106-00 G | Fleischtechnologie
Permission from lecturers required for all students.
Zweitägiger externer Blockkurs am 10. und 11. Juni 2015 in den Semesterferien. Für die Teilnahme ist ein Beitrag von CHF 250.- zu entrichten. Der Kurs wird nur durchgeführt, wenn sich mindestens 25 Personen einschreiben. | 20s hrs | D. Suter, M. Kreuzer |