752-3004-00L  Food Process Engineering Laboratory Course

SemesterSpring Semester 2020
LecturersP. Braun
Periodicityyearly recurring course
Language of instructionGerman
CommentNumber of participants limited to 40

Prerequisite: Participation in the course Lebensmittel-Verfahrenstechnik I.


NumberTitleHoursLecturers
752-3004-00 PLebensmittel-Verfahrenstechnikpraktikum Special students and auditors need a special permission from the lecturers.
Permission from lecturers required for all students.
Das Praktikum findet im Zeitraum vom vom 16.03 bis 09.04.2020 statt.
Das detaillierte Programm sowie Details zur Einführung und zum Ablauf werden vorgängig per E-Mail bekannt gegeben.
Das Praktikum ist mit den Exkursionen abgestimmt (kein Praktikum am 18.03 und 25.03.2020).
5 hrs
Mon15:15-19:00LFO B 25 »
Tue11:15-19:00LFO B 25 »
Wed08:15-15:00LFO B 25 »
Fri11:15-17:00LFO B 25 »
16.03.15:15-17:00ML H 37.1 »
08.04.13:15-17:00ML H 37.1 »
P. Braun