Suchergebnis: Lehrveranstaltungen im Herbstsemester 2020

Data Science Master Information
Interdisziplinäre Wahlfächer
NummerTitelTypECTSUmfangDozierende
101-0417-00LTransport Planning MethodsW6 KP4G
101-0417-00 GTransport Planning Methods4 Std.
Mo09:45-11:30HCI D 8 »
Mi09:45-11:30HIL E 4 »
A. Erath Rusterholtz, M. van Eggermond
101-0491-00LAgent Based Modeling in TransportationW6 KP4G
101-0491-00 GAgent Based Modeling in Transportation4 Std.
Mo09:45-11:30HPK D 24.2 »
Di13:45-15:30HPK D 24.2 »
T. J. P. Dubernet
103-0227-00LCartography III Information W5 KP4G
103-0227-00 GCartography III4 Std.
Mo12:45-16:30HIL G 22 »
L. Hurni
103-0237-00LGIS IIIW5 KP3G
103-0237-00 GGIS III
Hinweis: 05.11., 19.11., 26.11., 03.12. und 17.12.2020 Übungen gemäss Angaben Dozent. Am 12.11.2020 sowohl Online-Vorlesung als auch Übungen.
3 Std.
Do13:45-16:30HIL D 53 »
05.11.13:45-16:30HIL E 15.2 »
19.11.13:45-16:30HIL E 15.2 »
26.11.13:45-16:30HIL E 15.2 »
03.12.13:45-16:30HIL E 15.2 »
17.12.13:45-16:30HIL E 15.2 »
M. Raubal
103-0778-00LGIS and Geoinformatics LabW4 KP3P
103-0778-00 PGIS and Geoinformatics Lab3 Std.
Di13:45-16:30HIL D 54.1 »
M. Raubal
227-1033-00LNeuromorphic Engineering I Information Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Registration in this class requires the permission of the instructors. Class size will be limited to available lab spots.
Preference is given to students that require this class as part of their major.

Information for UZH students:
Enrolment to this course unit only possible at ETH. No enrolment to module INI404 at UZH.
Please mind the ETH enrolment deadlines for UZH students: Link
W6 KP2V + 3U
227-1033-00 VNeuromorphic Engineering I
Bewilligung der Dozierenden für alle Studierenden notwendig.
**together with University of Zurich**
2 Std.
Mo14:00-16:00ON LI NE »
T. Delbrück, G. Indiveri, S.‑C. Liu
227-1033-00 UNeuromorphic Engineering I
Bewilligung der Dozierenden für alle Studierenden notwendig.
**together with University of Zurich**

Dates by arrangement.
Room to be announced.
3 Std.n. V.T. Delbrück, G. Indiveri, S.‑C. Liu
227-0421-00LLearning in Deep Artificial and Biological Neuronal NetworksW4 KP3G
227-0421-00 GLearning in Deep Artificial and Biological Neuronal Networks3 Std.
Mi09:15-12:00ML H 44 »
B. Grewe
227-0945-00LCell and Molecular Biology for Engineers I
This course is part I of a two-semester course.
W3 KP2G
227-0945-00 GCell and Molecular Biology for Engineers I2 Std.
Do10:00-12:00ON LI NE »
C. Frei
261-5100-00LComputational Biomedicine Information Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Number of participants limited to 60.
W5 KP2V + 1U + 1A
261-5100-00 VComputational Biomedicine
The lecturers will communicate the exact lesson times of ONLINE courses.
2 Std.
Di10:00-12:00ON LI NE »
G. Rätsch, V. Boeva, N. Davidson
261-5100-00 UComputational Biomedicine
The lecturers will communicate the exact lesson times of ONLINE courses.
1 Std.
Di13:00-14:00ON LI NE »
G. Rätsch, V. Boeva, N. Davidson
261-5100-00 AComputational Biomedicine1 Std.G. Rätsch, V. Boeva, N. Davidson
261-5112-00LAlgorithms and Data Structures for Population Scale Genomics Information Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Number of participants limited to 30.
W3 KP2G
261-5112-00 GAlgorithms and Data Structures for Population Scale Genomics2 Std.
Mi14:15-16:00HG D 3.2 »
A. Kahles
636-0017-00LComputational BiologyW6 KP3G + 2A
636-0017-00 GComputational Biology
The lecture will be available as a recording, and questions can be asked Monday (14-15h) online. Tutorials will happen in Basel, Zurich, and online.
Tutorials in Zurich: Monday 16-17h (CHN C14)
Tutorials in Basel: Thursday 12-13h (BSA E46)
Tutorials online: Monday 15-16h
ATTENTION: Lecture starts on Monday, September 21, First Tutorial in Basel on Thursday September 24
The lecturers will communicate the exact lesson times of ONLINE courses.
3 Std.
Mo14:00-16:00ON LI NE »
16:15-17:00CHN C 14 »
Do12:15-13:00BSA E 46 »
T. Stadler, T. Vaughan
636-0017-00 AComputational Biology
Project Work (compulsory continuous performance assessments), no fixed presence required.
2 Std.T. Stadler, T. Vaughan
263-3900-01LCommunication Networks Seminar Information Belegung eingeschränkt - Details anzeigen
Number of participants limited to 20.

The deadline for deregistering expires at the end of the second week of the semester. Students who are still registered after that date, but do not attend the seminar, will officially fail the seminar.
W2 KP2S
263-3900-01 SCommunication Networks Seminar
The lecturers will communicate the exact lesson times of ONLINE courses.
2 Std.
Mi10:00-12:00ON LI NE »
A. Singla, L. Vanbever
263-4640-00LNetwork Security Information W8 KP2V + 2U + 3A
263-4640-00 VNetwork Security
<<Hybrid>> Students may only attend the lecture after obtaining a lecture ticket. More information about tickets can be found on the course's webpage.
2 Std.
Di10:00-12:00ON LI NE »
A. Perrig, S. Frei, M. Legner
263-4640-00 UNetwork Security2 Std.
Do16:00-18:00ON LI NE »
A. Perrig, S. Frei, M. Legner
263-4640-00 ANetwork Security
Project Work, no fixed presence required.
3 Std.A. Perrig, S. Frei, M. Legner
227-0575-00LAdvanced Topics in Communication Networks (Autumn 2020) Information W6 KP2V + 2U
227-0575-00 VAdvanced Topics in Communication Networks (Autumn 2020)2 Std.
Di14:00-16:00ON LI NE »
L. Vanbever
227-0575-00 UAdvanced Topics in Communication Networks (Autumn 2020)2 Std.
Di16:00-18:00ON LI NE »
L. Vanbever
401-3922-00LLife Insurance MathematicsW4 KP2V
401-3922-00 VLife Insurance Mathematics2 Std.
Fr16:15-18:00ML F 36 »
M. Koller
401-3925-00LNon-Life Insurance: Mathematics and Statistics Information W8 KP4V + 1U
401-3925-00 VNon-Life Insurance: Mathematics and Statistics4 Std.
Mo16:15-18:00HG D 7.1 »
Di13:15-15:00HG D 7.1 »
M. V. Wüthrich
401-3925-00 UNon-Life Insurance: Mathematics and Statistics1 Std.
Di15:15-16:00HG D 7.1 »
M. V. Wüthrich
401-3928-00LReinsurance AnalyticsW4 KP2V
401-3928-00 VReinsurance Analytics2 Std.
Di16:15-18:00HG D 1.1 »
P. Antal, P. Arbenz
401-4889-00LMathematical Finance Information W11 KP4V + 2U
401-4889-00 VMathematical Finance4 Std.
Di08:15-10:00LFW B 1 »
Do08:15-10:00ML F 36 »
J. Teichmann
401-4889-00 UMathematical Finance2 Std.
Fr10:15-12:00ML F 38 »
J. Teichmann
401-8905-00LFinancial Engineering (University of Zurich)
Der Kurs muss direkt an der UZH belegt werden.
UZH Modulkürzel: MFOEC200

Beachten Sie die Einschreibungstermine an der UZH: https://www.uzh.ch/cmsssl/de/studies/application/mobilitaet.html
W6 KP4G
401-8905-00 GFinancial Engineering (University of Zurich)
**Course at University of Zurich**
4 Std.
Do08:00-12:00UNI ZH .
Uni-Dozierende
701-0023-00LAtmosphäre Information W3 KP2V
701-0023-00 VAtmosphäre
Die genauen Unterrichtszeiten von ONLINE - Veranstaltungen werden von den Dozierenden kommuniziert.
2 Std.
Di10:00-12:00ON LI NE »
E. Fischer, T. Peter
  •  Seite  1  von  2 Nächste Seite Letzte Seite     Alle