Michael Kreuzer: Courses in Spring Semester 2020 |
Name | Prof. em. Dr. Michael Kreuzer |
Field | Tierernährung |
Address | Institut für Agrarwissenschaften ETH Zürich, EHB F 21 Eschikon 27 8315 Lindau SWITZERLAND |
Telephone | +41 52 354 91 64 |
michael.kreuzer@usys.ethz.ch | |
Department | Environmental Systems Science |
Relationship | Professor emeritus |
Number | Title | ECTS | Hours | Lecturers | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
751-1000-00L | Interdisciplinary Project ![]() Only for Master Students in Agricultural Sciences and Food Sciences. Prerequisite: successful completion of the bachelor programme. | 4 credits | 3U | |||||
751-1000-00 U | Interdisziplinäre Projektarbeit
![]() Die LV findet während des Semesters am Donnerstag von 12:30-15:00 statt. Am 5. 3. findet die LV von 12.00-18.00 statt (Besprechung mit externen Projektpartnern). Während der Semesterzeit arbeiten die Studierenden ausserhalb der Vorlesungszeit im Selbststudium an den Projekten und führen mindestens eine Projektbesprechung beim Projektpartner durch. Die externe Projekttage finden vom 15.-18.6.2020 auf dem Herzberg (AG) statt. | 3 hrs |
| B. Dorn, C. Hartmann, M. Schuppler, A. Walter, H. Adelmann, J. Baumgartner, U. Brändle, T. Dalhaus, M. Erzinger, I. Gangnat, A. K. Gilgen, A. Grahofer, A. Hofmann, G. Kaufmann, M. Kreuzer, M. M. Nay, C. E. Pohl, M. Wiggenhauser | ||||
751-6003-00L | Training Course in Research Groups (Large) ![]() | 6 credits | 13P | |||||
751-6003-00 P | Training Course in Research Groups (Large)
![]() Durchführung in Semesterferien, darf nicht mit 751-6003-01 P kombiniert werden | 180s hrs | M. Kreuzer, S. M. Bernal Ulloa, I. Gangnat, K. Giller, S. Neuenschwander, H. Pausch, M. Saenz de Juano Ribes, M. Terranova, S. E. Ulbrich | |||||
751-6003-01L | Training Course in Research Groups (Small) ![]() | 3 credits | 6P | |||||
751-6003-01 P | Training Course in Research Groups (Small)
![]() Durchführung in Semesterferien, darf nicht mit 751-6003-00 P kombiniert werden. | 90s hrs | M. Kreuzer, S. M. Bernal Ulloa, I. Gangnat, K. Giller, S. Neuenschwander, H. Pausch, M. Saenz de Juano Ribes, M. Terranova, S. E. Ulbrich | |||||
751-6502-00L | Ruminant Science (FS) ![]() | 4 credits | 4G | |||||
751-6502-00 G | Ruminant Science (FS) | 4 hrs |
| M. Kreuzer, A. Grahofer, S. Neuenschwander | ||||
751-7002-00L | Basics in Animal Nutrition | 2 credits | 2V | |||||
751-7002-00 V | Grundlagen Tierernährung | 2 hrs |
| M. A. Boessinger, M. Kreuzer | ||||
751-7800-00L | Quality of Products of Animal Origin ![]() | 2 credits | 2G | |||||
751-7800-00 G | Qualität tierischer Produkte | 2 hrs |
| M. Kreuzer, K. Giller, M. Terranova | ||||
752-5106-00L | Meat Technology ![]() Number of participants limited to 40 The course will only be held with a minimum of 25 participants. Prerequisite: Participation in "Quality of Products of Animal Origin" (751-7800-00L, course regularly offered during the spring semester). | 1 credit | 1G | |||||
752-5106-00 G | Fleischtechnologie
![]() Permission from lecturers required for all students.
Der Blockkurs findet am vom 11. bis 12.06.2020 am ABZ (Ausbildungszentrum für die Schweizer Fleischwirtschaft) in Spiez statt. Für die Teilnahme ist ein Beitrag von CHF 150.- zu entrichten. | 20s hrs | M. Kreuzer, A. Kilchör |